Kulak zarimda delinme var ameliyat olmam gerekiyor.Ben biraz daha bekliyip tecilim bitince askerde olurum diye dusunuyorum hem maddi olarak zorlanmam hemde hava degisimi alırım. sizce bu mümkunmu? mumkunse bunu askerde gerceklestirmem icin ne yapmam gerekir?




 

acemi birliğinde pek sallamazlar, usta birliğine revire gitmek istiyorum diyeceksin onlar orda tabip asteğmen seni askeri hastaneye sevkedecek. işte orada eğer ameliyata uygun görürlerse tarih vericekler vs vs. ama şöyle bir cinlik var. eğer ameliyat ve sonraki istirahatten döndüğünde 30 günden az kalıyorsa kalan askerliğini kendi şubende sabah akşam imza atıp bitirebiliyorsun. o yüzden iyi öğren bu ameliyat + istirahat askerde kaç gün veriyolar

spy of soul

askerde ameliyat zor iş. bu ameliyata kaç gün verecekleri muamma. iyi öğrenek lazım. 21 gün sonrası eve yollarlar. 20 gün alırsan koğuşta yatarsın. onda da sana kim bakacak kim edecek kim ilgilenecek sıkıntı falan fişman. ayrıca doğu illerinde devlet hastanesine sevk ediyorlar orda ameliyat oluyorsun ama ona da güvenilmiyor. şahsen ben güvenmiyorum. gitmeden olabirsen daha faideli. askerde gerçekleştirebilmen içinde önce bi askere gitmen lazım tabi ki..

vuvuzela
1

mobil görünümden çık