Kime sorsa s3 al kesinlikle diyor; ama neden s3? bu aleti daha iyi yapan özellikleri neler?

ayrıca 600 euro verilip de 4s alınır mı?


 

s3'ün tüm özelliklerin iphone!dan daha iyidir denebilir. iphone alanlara acıyorum, daha fazla paraya daha düşük özelliklerde telefon alıp ne kadar enayi olduklarını tüm millete gösterdikleri için.

low-life

S3 bence de. (iphone 4 kullanıcısıyım) şu anda piyasadaki en iyi telefon çünkü. Sebepler şunlar: versusio.com

alicia_dominica

galaxy s3 tabi. hiç düşünme bile:)

wertyu

S3'un sorunu isletim sistemi guncellemelerini 2 3 versiyon geriden takip edebiliyor arada Samsung oldugu icin. Diger bir sorunu da buyuklugu, kimisi buyuk ekrani avantaj sayiyor ama film izlemek icin kucuk, cebinde rahatca tasimak icin buyuk bir ekran.

Eger Android'li telefon istiyorsan direkt Google'in telefonlarina bak, yeni Nexus bir kac hafta icinde cikiyor mesela. Yok iOS olsun diyorsan da iPhone 5 al. Ama S3 almak, bilemedim bana hic bir senaryoda akillica gelmiyor su an.

Surada guncel bir karsilastirma var, S3'un ekran kalitesi, fotograf basarisi vs ne kadar dusuk oldugu da ortaya cikiyor canli testlerle: www.donanimhaber.com

Ama su an s3 almak da iPhone 4S almak da pek bir secenek olmamali bence. Yeni Google Nexus ya da iPhone 5 arasinda secim yapmak daha mantikli.

crown

Iphone build quality denilen nane , yani eline alınca daha aleti açmadan verdiği his, hariç her konuda s3'ün gerisinde. Alacaksan S3 al.

lpgli tosbaga

s3 epey büyük, ele alınca iphone'da aldığın sağlamlık hissini kesinlikle vermiyor. ancak iphone'a göre daha hızlı ekranı daha büyük.

kararını kendin vermen lazım burada asıl olay android vs ios seçimi. yoksa her iki telefon da yapmak istediğin herşeyi yapar.

orpheus

bugün htc one x'i gördüm kurcaladım, one x al daha güzel.

samfisher

s3

kya

konuyu hortlatmak gibi olmasın da, merak ediyorum hangi gerekçelerle s3 dendi gerçekten, zira ben dahil çevremde ne kadar s3 kullanıcısı varsa nefret ediyor telefonundan. açılıp kapanmalar, şark olmamalar, soketiydi, bataryasıydı, açılıp kapanması, uygulamaların zırt pırt bozulması, 10 günde bir dolan ve boşaltmak için mesai harcanması gereken saçma bir hafızası var telefonun. iphone 4s'ini yıllardır 3 el değiştirerek sorunsuz kullanıyor insanlar valla bu durumda niçin s3 önerilmiş çok merak ettim. hayır hakikaten öyleyse telefonumla barışmanın yollarını arayacağım

insaniz iste

@sivrisinek anladım hocam sorun geçen zamanda samsungun yaptıklarında yani. teşekkürler

insaniz iste
1

mobil görünümden çık