Soru başlıkta panpalar




 

Düzgün bir üniversitenin mühendislik bölümüne girdiysen, O ÖSS için kastığın kadar her sınav için kasacaksın. Tüm lise matematiğinin calculus kitabının ilk 50 sayfasında olduğunu ve 4 saatte işlendiğini görünce moralin bozulacak.

Sosyal anlamda etkin olursan ilk sene derslere zaman ayırmazsan 4 senede bitirmeyi unutacaksın. İlk sene ders kasarsan daha sonra belki düzene koyup hayatını güzel bir sosyal hayat sahibi olabilirsin.

Üniversitede kızlar teklif ediyomuş, üniversite çok daha rahat olur abi diyenleri sikmek isteyeceksin her durumda.

lpgli tosbaga

Tanrı şahidim olsun ki...

Üniversitede, şenlik vakti daha önce görmediğim tanımadığım bir kız yanaştı bana. El ele kol kola zıplayıp şarkı söyledik, bira içtik, dans ettik.

Kızlar teklif etmsede de... Böyle de bir anım var.

Unutmadan... Üniversite çok daha rahat olur. İİBF'den selamlar. Calculus?

otonom

son 3 yılım 3 farklı üni.de geçti.Öyle çılgın atmalar yok kızlar teklif ediyormuş falan hepsi hikaye..

soljenitsin

ders anlamında: otur çalış diyen yok. senin şahsi becerin - kişisel özelliklerin çok çok çok çoooooooook fark eder.

sosyal: şehire ve üniversiteye göre çooooooooooooooook değişir. x üniversite 2 erkeğin evde oturup bira içmesi "sosyallik" iken diğerinde adam gider defalarca kongre erasmus vs vs derken yurtdışına çıkar.

ayemverihat

üniversiteden, bölümden, şehirden çok farklılıklar olabilir. ilişkiler daha çok çıkar üzerine kuruluyor. liseden daha rahat oluyor ilişkiler. neticede insanlar ergenliklerini atmış oluyorlar. atamamış olanlarda yok değil. bir de lise aynı çevreden insanların takıldığı yerler. ama üniversiteler neredeyse tüm türkiyeden insanların takıldığı yerler.

ders anlamında ise bölümden bölüme üniden üniye çok farklı olabiliyor. benim bölümümde devam zorunluluğu yok. kafalar rahat yani ama gidiyoeuz derslere.

harry piper
1

mobil görünümden çık