selamlar,

yeni taşındığımız eve adsl nakil yaptırdık. Netlimitsiz paketi kullanıyorum, eski evde son geçirdiğimiz 2-3 ayda hız olarak 12mbit görüyordum sürekli modem arayüzünden, tabii teorik olarak olabilir ama hız çok bariz belli ediyordu kendini.

ancak, yeni taşındığımız evdeki durum feci... aşağıda gördüğünüzü direkt modem arayüzünden kopyaladım. anlayacağınız üzere 1mbiti bile göremiyorum. TTnet'i aradım ve durumu bildirdim. bana dedikleri şey zaten sizin paketiniz 8mbit'e kadar bir hız vaadediyor, bu konuda bir şey yapamayız...

Internet Bağlantısı: Bağlantı var
ADSL Bağlantısı: Bağlantı var
ADSL Hızı: 508 / 1020 kbps

hakkaten yapılacak bir şey yok mu? öteki evde 12mbit görürken burda 1020kbit görmek çıldırtıyor beni cidden. bir de adil kullanım kotasını aşınca artık hız 3mbite düşüyor deniyordu ya, o zaman nolacak kimbilir...

başına böyle bir şey gelen var mı daha önce? bir öneri bekliyorum ne yapayım, nasıl uğraşayım?

 

ben 8'e kadar netlimitsiz kullanırken hız hiç 1 civarında seyretmedi şimdiye kadar. 6 veya 4'e düştü ama 1'e sadece akk dolayısıyla düşürüldü hep.

hız akk dolayısıyla 1mbit'e düşüyor diye hatırlıyorum, ne zaman 3 oldu ki? siz de o durumda olmayın sakın? adslkota sayfasından kullanımınızı kontrol edin bence. akk'yi aştıysanız hızınız düşürülmüş olabilir.

olması gereken upload hızına yakın bir seviyede olduğunuza bakarsak, aslında aradığınızda söylemiş olmaları gerekirdi ama çağrı merkezi çalışanının molozluğu ihtimalini de hesap edersek bu yüksek bir ihtimal.

gkhncnzdgn

cevabı okuyunca kontrol ettim. 2.6GB kullanmışım bu ay toplamda. taşınma işleri vs derken zaten hiç fırsatım olmadı... bir daha arayacağım, umarım azıcık birşeylerden anlayan birileri çıkar karşıma.

loveinaflipbook
1

mobil görünümden çık