Az önce bir ilan girdim çevirmenlik konusunda destek olabilecek kuruluşlar mail atsın diye ama iş/eleman arama gerekçesiyle silindi.


Ben iş aramıyorum. Ya da şirkete eleman aramıyorum. "Tanıdığınız güzel bir restaurant var mı? lezzetli yemek yemek istiyoruz" demek nasıl iş aramak değilse, çevirmen burosu sormakta iş aramak anlamına gelmez.

Moderatörleri birisi dizginleyebilir mi ?

 

Soruyu sorma şeklin hatalı bence. Restoran örneğinde olduğu gibi kullanıcı tavsiyesi istesen sorun olmazdı. Nasıl gelip de lezzetli yemek yapan restoran sahipleri mail atsın demiyorsan silinen soru da tavsiye alma şeklinde sorulmalıydı bence.

cakabo

Geçen gün bir soru sormak için duyuru ekledim. Gelen cevaplar çok işime yaradı.Her İNSAN gibi " teşekkür ederim :) " yazdım. Ancak "uygun " (!) olmadığı için cevabım silindi ..

Bende bundan sonra gelen cevapları umursamayacağım. Ya da açık açık küfür yazar ortama ayak uydururum. Geçmiş olsun genç ! Alışırsın ..

ondkz

"Hukuk çevirmenliği alanında güçlü deneyimlere sahip, Hukuk terminolojisine ve yazım diline -çok iyi- derecede hakim tercihen avukat veya çevirmen arıyoruz." cumlesi [kategorisi "soru" degildi bu arada] nasil ki restoran ornegi gibi degilse "hangi cevirmen burosuyla calisalim?" ornegi gibi de degil. bu kadar basit.

kendi yazdiginiz seye bakmadan kasitli olarak silmis gibi itham ediyorsunuz, sanki biz bayiliyoruz buna: (git: 392420)

fader

@ secretcode

oha ben okudugumda ortada olan sinirlarda gezen bi cümle yazdinda mi silinmis dedim ama bildigin ilan vermissin sonra burda "ühü ühü sildiler modlar" diye duyuru giriyosun.

serabetan

her ne kadar yıldızlarımız uyuşmasa da moderalar ile ;
bildiğin ilan bu

dieselsingle2

bence sorma şeklinizle alakalıdır bu silinme hususu -ki f5 yapınca fader'in açıklamasını gördüm- moderatörlerin hiçbiri bugüne kadar yazdığım duyuruyu silmedi, birçok insanın da silinmemiştir tahminimce.
kurallarına uygun olduğu sürece sorun olmuyor.

@ondkz : bunun için kenardaki kutulara "tik" atmanız yeterlidir, onlar teşekkür yerine geçer.

icemanr

Secret code sen haksızsın panpa

Sskywalkeremre
1

mobil görünümden çık