ankarada mithatpaşa köprüsününü orda kristal pastanesi varmış, kızılaydan oraya nasıl gidebilirim ?yürüyerek veya arabayla ?




 

kızılaydan nereden? mithatpaşa köprüsü de kızılayda aslında :)

niye ama

Orasi zaten kizilayin dibinde. Tam kizilayin merkezinden doğuya doğru en fazla 300 metre giderseniz kopruye ulaşırsınız.

44

Yürüyerek 5 dk.

Güvenpark'ta Ziya Gökalp Caddesi'ni sorun. O caddeyi takip edin. Karşınıza çıkan ilk araç köprüsü Mithatpaşa Köprüsü'dür.

otonom

@niye ama

reis lemanın önüne diye düşün beni :)

tombalabala

leman hala konur'da ise,

leman solunda kalacak sekilde yürü, yol bittiğinde (orası yüksel oluyor) sağa dön. memur amca heykelini geçince sola dön (selanik oluyor orası da) ana cadde gibi bir yere geleceksin (ziya gökalp oluyor kendisi? sağa dön. yürü, sol tarafında mado var devam et yürü. yolun üstünden arabaların vs geçtiği bir köprü var. hah orası mithat paşa köprüsü.

cevab veremedi
1

mobil görünümden çık