google arama geçmişi nasıl silinebilir, temporary internet files ya da internet geçmişini silince gitmiyor.




 

ie6'da internet seçenekleri kısmında "otomatik tamamla" kısmı var, oradan silinebilir. ie7'de ise denemedim ama yine internet seçenekleri kısmındaki "gözatma geçmişi" isimli yerden silinir herhalde.

sanal uyku

smartprotector.com

buradan smart protector proyu indirin. kurun.
o tek tuşla her şeyi silsin.

tabudeviren

boş arama çubuğunda aşağı ok tuşuna basıyorum eski aramalar geliyor. bitene kadar delete tuşuna basılı tutuyorum. daha kolay yolu vardır elbet ama bu işimi görüyor. bütün bunları ff ile yapıyorum. diğer browserları bilmem. ;)

uther

ccleaner

ermanen

Merhaba,
"uther"ın söylediği yol IE'de de oluyor ve ben de öyle siliyorum. Kutucuğa bir kere tıklayıp bekliyorsunuz ve arama geçmişi beliriyor. Sonra fare ile en üsttekinin üzerine gelip "delete" tuşuna oradaki bilgiler bitene kadar basılı tutuyorsunuz.
Hepsi bu! ;)

nuage

silmek istediğin kelimeyi highlight yaptıktan sonda klavyedeki del tuşuna baman yeterlidir.

erancha

firefox'un üstündeki küçük arama kutucuğunu diyorsan oraya sağ tıklayıp arama kayıtlarını temizleye basmalısın. eğer web sitesinden aradıysan ve oradakileri silmek istiyorsan araçlar-özel verileri temizle-kayıtlı form ve arama geçmişine tıklarsan aradığın sözcükler silinir. ie7 için araçlar-gözatma geçmişini sil-form verileri sanırım.

eruda

google da aradığın kelimelerin üstüne gelip delete ye basman yeterli zaten erancha söylemiş yine uzun uzun yazayım dedim..

madrigal
1

mobil görünümden çık