Geçen sene hepsiburada.com'dan one million marka bir parfüm almıştım.. Parfüm ilk bir kaç gün kalıcılık konusunda oldukça başarılıydı ya da kendimi şartlandırdığım için psikolojik olarak böyle geldi fakat sonraki günler kalıcılık konusunda son derece başarısız olduğunu fark ettim.. Bu şekilde parfümü bitene kadar kullandım bu başarısızlığından sonra orji parfüme lanet ederek tekrar d&p çakma parfüme geri döndüm.. Neyse geçenlerde belki ten uyumsuzluğudur deyip yeniden 30ml ufak bi orjinal parfüm alacaktım ki google da karşıma bazı kullanıcıların hepsiburada, hızlıal.com gibi firmaların resmen sahte parfüm sattığına dair şikayetleri ilişti.. Hani geçen sene aldığım parfümün kalıcılık konusundaki başarısızlığını sahte olma ihtimaline hiç yormamıştım sonuçta koca hepsiburda.com ama bu iddialardan sonra yeni bir sipariş vermeden önce bir defa daha düşündüm.. Acaba bu tarz büyük firmaların çemberlitaştaki işportacıların "parfüm lazım mı abi" deyip 10 tl ye sattıkları ürünleri müşterilerine 120-130 tl ye tabir yerindeyse kakma ihtimalleri var mıdır ? Bunlar bile sahte parfüm satıyorsa biz kime güvenelim yahu ?




 

parfümün sahteliginden süphe ediyosaniz parfümün türkiye temsilcisine bildirin durumu.

parfümün kaliciligi günden güne degismez, yani ilk gün iyidir sonra kötüdür diye bir sey olmaz. eser miktarda degisim olabilir, o da kullanim seklinize göre günes altinda birakirsaniz icindeki yogunlasirsa icerde filan.

ben bahsettiginiz ilk bikac gün kalicilik iyidi sonra bozuldu, önünü alamadik kismina takildim, bu sahte parfümde olsa kolay kolay olmaz cünkü.

serabetan

Aynen katılıyorum, hepsiburada.com dan almış olduğum 2 parfümden biri sahteydi sanırım, emin değilim ama.

disfircasiyimben

Birkaç ay önce indirimde görünce gucci guilty aldım hepsiburada'dan. Uzun süredir kullandığım bi parfüm. Ancak gönderdiklerini parfümün kokusunun orjinaliyle alakası yoktu, güzel dahi kokmuyodu hatta. Sonra hepsiburada'ya mesaj atıp geri gönderdim ürünü, cevap dahi vermeden paramı geri iade ettiler. Artık sahtemi, eski ürünmüydü onu bilmiyorum ama bir daha internetten parfüm almam.

UluMemo

kendi soruma cevap vermiş gibi olacağım ama itüsözlükte bir arkadaş hislerime tercüman olmuş ben 110 tl vermiştim gerçeği :(

-alıntı-
ben yandım eller yanmasın. ürünü hepsiburada.com dan sipariş etmiştim. başka bir yerden almış olsaydım sahte olduğundan kesin emin olacaktım. ama hepsiburada.com olunca şimdilik şüpheleniyorum. öğlen deodorantı ile birlikte en az 15 defa üzerime boca edip çıktım. hiçbir allah'ın kulu ya ne güzel parfümmüş demelerini geçtim parfümü farkeden tekbir kişi bile çıkmadı çünkü piyasadaki 20 liraklık parfümler kadar bile kalıcığı yok. burnum mu alıştı diye düşündüm dayanamayıp arkadaşlara sordum yorum aynen şöyle. çok az bir parfüm kokuyor. 160 liraya aldığıma kimse inanmadı. şimdi bu parfümü bana büyülenmiş gibi tavsiye eden arkadaşı arıyorum. bulur bulmaz deodorantıyla birlikte bir yerine sokacam çünkü evde gördükçe moralim bozuluyor
-alıntı-

joehigashi

abi ayni parfumu yaklasik 6 aydir kullaniyorum. arkadasim yurtdisindan getirmisti. ben de dedim neresi kalici lan bunun?
yok kalici falan degil o. parfumde sorun var. icin rahat olsun.

bohr atom modeli

parfüm olayını bilemem ama hepsiburada'dan her şey beklerim.

1. ekşi'de birisi yazmıştı kulaklığın kenarı sarı imiş. kullanılmışı geçtim bir de pis kullanılmış.

2. koşu bandı aldık. bir süre sonra araz yaptı. içini kontrol kısmını açtı adam dedi içine bir şeyler dokmüşsünüz kola gibi. yok dedim. teşhir ürünümü dedi hepsiburada'dan aldık dedim. harbiden de panelde avuçiçi kadar kola - reçel kalıntısı gibi bir şey vardı.

artık protein7.com pilburada.com kozmedshop.com haricinde (gittigidiyor.com ehh) dışında alışverişi kestim.

hele hele hepsiburada.com asla.

ayrıca kullanılmış ürün dışında şahsen yaşadığım sorunlar da cabası.

ayrıca internetten alışveriş bence gayet depresan.

evden çıkmamak, pazarlık yapmamak, kapıya gelmesini beklemek, görmeden almaya alışmak... psikolojik olarak çok zararlı bence.

dışarı çıkın pazarlık yapın yürüyün terleyin 2-3 geyik yapın tartışın gelin.

4ekim

hepsi burada sadece tedarikçi/aracı olduğu için, gayet mümkün.

spiritus sanctus

tabiki satabilir adı üstünde hepsi burada !!

taylor durden
1

mobil görünümden çık