galatasaraylıyım, kendisini de sevmem ancak neden kadro dışı bırakılır ki böyle bir oyuncu?




 

2.yarı oyundan çıkınca adam tribüne çıkıyor.
kafasına göre.
fener gol yediği zamanda gülüyor.
maçta sow'a pas vermedi. çok net gol kaçtı.
koşmuyor.
oynamıyor.
diğer adamlara kötü örnek oluyor, aklını çeliyor.

messimessibuadamneyinnessi

Aykut Kocaman'la anlaşamadı. Son maçta oyundan çıktıktan sonra yedek kulübesi yerine gidip kale arkası tribünlerinden maçı seyretti. Twitter hesabından akılları karıştıracak açıklamalar yaptı. Tavırları Baroni'yi de etkiledi.

Ama bunların tüm sorumlusu Aykut Kocaman'dır. Çünkü oyuncular bu teknik direktörden etkilenmiyor, motive olmuyor, gol attığında Ayku Kocaman'a koşamıyor. Özellikle Brezilyalılar bu hocayla hiç geçinemiyor.

otonom

Bende Galatasaraylıyım.

Yeri gelsin Musleraya freekickten gol atsın ama kadro dışı kalmasın be

disfircasiyimben

koşmuyor, sow'a pas atmıyor gibi sebeplerden değil, saçmalamayın ya.

aykut'un sistem gereği alex'i oynatmama takıntısı var. geldiği ilk günden itibaren bunu denemeye çalıştı ama geldiği ilk sene alex aykut kocaman'ı şampiyon yaptı. geçen sene de yine şampiyon yapacaktı az kalsın ama adam şampiyonluk maçında sakat olmamasına rağmen alexi oynatmıyor.

alex'in takımda yedeği yok, sen alex'in yerine baroni'yi oynatırsan sana kıçla gülerler.

bu sene de ya oynatmıyo ya hemen oyundan çıkarıyor, o twitter muhabbetiyle ipelr gerilmişti, sonra barışır gibi oldular ama alex'i depresyona sokmuş aykut belli ki. alex de keşke biraz sussaydı, twitterda o şekilde konuşmasaydı ama aykut hatalı ya bence. futbolcu hep sussun, hep antrenör haklıdır gibi bir mantık nedir? futbol kulübü totaliter rejimle mi yönetiliyor.

baldur

2004 yılından beri takımda canla başla çalışan, takımın arkasını toplayıp götünü kurtaran bir oyuncunun durup dururken oyundan çıkınca tribüne çıkmasını, oyunculara "kötü örnek olmasını" falan mantıklı buluyor musunuz allahaşkına ya. durup dururken olabilir mi böyle bir şey.

aykut'un yaptığı yeni transferlerde ve yeni teknik anlayışında alex'e yer yok. adam öyle bir sistem kurdu ki bu sistemde alex'in oynadığı mevki boşa çıktı. yani adam durup dururken alex takımdayken, sanki hiç yokmuş gibi bir taktik ile takımı sahaya sürdü. böyle olunca alex iş yapamaz oldu. performansı düştü. ne gol atabildi, ne asist yapabildi. alex de isyan etti. öyle olunca da alex'e patladı. hem kötü oynuyor, hem takımı etkiliyor oldu işin adı.

düşün sen bir işyerinde 8 senedir mükemmel şekilde çalışıyor ve 3 kişilik iş yapıyorsun. sonra patron senin yerine 3 kişi işe alıyor ama seni de işten çıkarmıyor. bütün işleri o üç kişiye veriyor, sana vermiyor. sen 8 senelik işyerinde yancı gibi kalakalıyorsun. sonra da iş yapmıyor diye yine seni suçluyor. sen olsan isyan etmez misin?

deseydin ya madem, "arkadaş ben taktik anlayışını değiştiriyorum ve bu anlayışta alex'e yer yok, yerine üç tane yeni adam alıp sistemi komple değiştiriyorum". de bunu, alex'i sat, yerine yenilerini al. ama aykut bunu diyemedi. risk alamadı. sonucu başarısızlık olsa sorumlusu kendisi olacaktı. herkesin sevdiği alex'i gönderdi, takımı batırdı olacaktı. o naaptı? alex'i göndermeden yaptı bunu. sonra da alex'e kitledi başarısızlığı. alex isyan edince de kötü oyuncu, herkesi etkiliyor tü kaka oldu.

kibritsuyu

Sanırım Alex bikaç gol daha atarsa Aykut'a ait olan fb formasıyla en çok gol atan oyuncu rekorunu kıracak. Bunu da kendine yediremiyor Aykut hoca diyenler var

winstoncash

:)

yahu adam tribüne çıkıyor.
bunun anlamı aykut kocaman'a "sen kimsin la" demek.
ha, haklı mı? evet.
aykut neden bu adamı oynatmıyor?
adam koşmuyor çünkü.
hatta bir yerde duydum.
"çok zeki adam demiş. maç boyunca hiç bir şey yapmaz ama bir ara pası bir asist ya da gol atar bütün hepsi unutulur" falan tadında bir şey demiş.

kasımpaşa maçında resmen gol atmamak için çalıştı.
yaşlandı bu adam.
sonuçta bir alex ama kardeşim nere kadar alex alex.
olmuyor işte.
aykut kocaman zaten teknik direktör değil.
iyi futbolcusun diye iyi teknik direktör olmak zorunda değilsin.
zaten başarın belli.
şampiyon olduğumuz sene de çok kötü oynadı gs-bjk..

sonuçta ikisi de gitsin lan bu takımdan.
hatta aziz de gitsin.
bu ne lan?
milletin ne güzel başkanı değişiyor.
adam geldi kene gibi yapıştı takıma.
koyarım stada tesise.

messimessibuadamneyinnessi

adam koşmuyormuş. arkadaş at yarışı mı bu? futbolda çok koşana değil, gol atana skor yazıyor. evet alex koşmuyor. çünkü durması gerektiği yeri biliyor. doğru noktada duruyor, top kendisine geliyor, o da golü yazıyor. bunun adı teknik. ötekisi dili dışarıda dana gibi iki saat koşuyor, top da alamıyor, kendi de şişiyor. hasbelkader top alsa koşmaktan ebesi zikildiği için doğru düzgün topa bile vurmuyor. mahalle maçı mı bu? adam teknik. koşmayla değil tekniğiyle, zekasıyla oynuyor (bkz: #28095450).

son günlerde bile isteye bir şeyler yapıyor olabilir. bunların hepsinin kendisine karşı oynanan bu oyuna tepki olduğuna eminim.

kibritsuyu

ali şen takımın başına gelince kısa sürede aykut-oğuz gibi takımın bel kemiği futbolcuları sistemi bozuyorlar diye istanbulspor'a şutlamıştı.

kendi futbolculuk tarihinde yaşadığı bu olayı, aykut da şimdi alex'e yaşatıyor. alex tartışılmaz. ama aykut'un ne kadar teknik patron olabildiği tartışılır.

atmosphere
1

mobil görünümden çık