arkadaş çıldıracağım. defans zaafım var kabul ama hep de aynı golleri de yemek nedir yahu?

bilgisayar topu orta sahada (bir şekilde!) kapıyor. ardından defansımın arasına arapası gönderiyor, ama benim defans oyuncularım mal gibi bakıyorlar. ne kadar geriye koştursam da topla koşan bilgisayar oyuncusu golü atıyor. yok mu bunun bir çaresi? defansı çakılı mı oynatacağım?

ikincisi, pas yapmaya çalışıyorum. adamlar hem alanı daraltıyorlar hem de kanatları kapatıyorlar. pas falan yapamıyorum sonra... buna nasıl bir çözüm önerirsiniz?

not: "pes neymiş yeaa" gibisinden yorumlara gerek yok. fifa 12 için lafım yok.

 

seviyeni amatöre al geliştirince kendini artır işte.

baps

defansi çakılı oynatma ama diyelim ki adamlar senin yarı sahana geçti sen defanstan bir adamını topu almak için o adama doğru sürme. orta sahadan veya forvetten bir adamı seç geri koşsun ve rakibin topunu almak için kovalasın.
ayrıca l1+kare+çarpı yı kullanma sakın defans yaparken.
pas yapma olayı pes 2012 ye göre daha zor ama daha gerçekçi. o yüzden pas yaptığın adamın sürekli kaçmasını sağla yani pası verirken elin l1 de olsun.

benaslindayohum

olay biraz daha pası verdirmemekte, benaslindayohum'un dediği gibi ya allah diye adamın üstüne gtime( çok çok süper ve hamlelerine çok güvendiğin stoperle git çok gidesin varsa) defansta araya pas atacak olan adamın önünde pozisyonunu koruman gerek, alacağım diye atlarsan o top geçer gider zaten, biraz daha sabır ve iyi hamle zamanlaması yani.

ben pes 2012'ye göre daha az gol yiyorum zira futbolcuların topla ilişkisini ve oyunun genel yapısını daha mantıklı kurmuşlar.

hewit

tamamen oyunun .bneliği.
ofsayt taktiğini kapatıyorum,defans çizgisini 0 yapıyorum yine araya pas atınca öne doğru koşuyo benim defans.bi bakıyorum benim kaleciyle karsı karsıya adam.
söylenildiği gibi olay pası verdirmemekte.

Skey295
1

mobil görünümden çık