Merhaba,

Son aşamaya kadar gitmediğim için bilmiyorum. Almak istediğim bir albüm var, amazon'da çok pahalı, başka hiçbir yerde de her türlü yere baktım ama bulamadım bu albümü. Itunes Store'un italya bölümünde var bir tek ve onu satın alabilmek için de anlayamadığım bir şekilde italya'da konuşlanmamı istiyor. Ben bunu italya'daymış gibi gösterdim, ama devam etsem ip adresimden vs bunu anlamayacaklar mı, ya da bana bir sorun yaratır mı böyle bir şey yapmak? bilgisayara indireceğim, ama niye illa italya'da olmam bekleniyor anlamıyorum.


 

Anlaşılsa ne olacak sanki :) Tedirgin olma bu kadar.

disfircasiyimben

ödeme yaptığınız kredi kartnızın hangi adresle ilişkilendirildiği önemli, nerede olduğunuz değil. o yüzden adresi değiştirseniz bile türk bankalarından aldığınız kredi kartınızla ödeme yapamazsınız.

"Although you can browse the iTunes Store in any country without being signed in, you can only purchase content from the iTunes Store for your own country. This is enforced via the billing address associated with your credit card or other payment method that you use with the iTunes Store, rather than your actual geographic location."

www.ilounge.com

demcan
1

mobil görünümden çık