soru başlıkta. açık ve net.halkın ikiye,üçe veya beşe ayrılması mümkün mü? yani icraatten bahsediyorum. zaten ayrılmış durumda herkes. yani bir savaş çıkması olası mı?




 

böyle biraz daha devam ederse, maalesef evet.

ahmetdursun

şuan zaten ayrık durumda laikler ve dinciler olarak. ama körüklenmiş bir ayrılık yok şuan. olmaz mı tabiki olur. hatta 5 yıl içinde falan kesin olur. pkk yı destekleyen kürtleri saymıyorum bile

secilmis uye

türk-kürt ve dinci-laik şeklinde ayrımlar olacak gibi geliyor zaten sözlüğe baksana sol frame başlıklarının %70inde bu iki konudan birine bağlantılı sataşmalar oluyor misalen. hadi milliyetçilik değil de din-laiklik meselesi tam bir kısır döngü haklılık ispatlanabilir bir şey değil konu inançlar olunca. allah sonumuzu hayretsin. bir de benim gibi iki tarafa da bakıp saçmalıyorsunuz olum derdiniz ne diyip ortada kalanlar var benim merakım da bizlerin nice halde olacağı.

taqster

gidisata bakilirsa ayrilmamasi mumkun degil gibi gorunuyor.

eindaclub

türkiye'de türk kürt çatışması olması mümkün değil. ne kadar türkler kürtlere, kürtler de türklere laf söylese de kalkıp savaşmazlar. mümkün değil böyle bir şeyin olması.

mtrsykl

ABD istedikten sonra o kadar müsait bir yapı var ki ayrılmak için. Şuan için ABD'nin çıkarları böyle gerektriyor diye birşey olmuyor. Yoksa Sünni-alevi, müslim-gayrimüslim, kürt-türk, laik-dindar, memleketçilik gibi ayrımlar o kadar çok ve keskin ki çok uzun zman bile almaz.

zaxurani
1

mobil görünümden çık