uzun aradan sonra istanbula geleceğim bir süreliğine. yeni açılan metro sürekli güzergahım üzerinde, işimi kolaylaştıracak bir hat.

Ancak daha gelmeden kullansam mı kullanmasam mı diye düşünmeye bşaladım. tırsıyorum ya çöker bi bok olursa vs. diye. Güvenemiyorum, türk işine. Şimdik arkamızdan gazetelerde, 'binali yıldırım felaketin allahın takdiri olduğunu belirtti.' gibi başlıklar eşliğinde uğurlanmaktan çekiniyorum. :)

Ne etsek kullansak mı, bindiniz mi, rahat mı, güvenilir göüzküyor mu?

 

10 numara 5 yıldız.

şakirt değilim :D

titoslavija

daha dün kullandım inanılmaz rahat zaten bos oluyor genelde ve cok hızlı, hızından dolayı insan urkuyo aslında o bakımdan pek guvenlı gelmedi bana ama ben sevdim yine de:)

esinikaybetmiscorap

Ben çok pis buldum, ortamın havalandırması berbat, mağara havası katmışlar, ağır bir rutubet kokusu var, cildim hassas olduğundan direk kaşınmaya başlıyorum inince.

15 defa falan kullanmışımdır ve tepeden su damladığınıda gördüm, su damlıyorsa çökme ihtimali yüksek demektir, dikkat edin.

disfircasiyimben

Güvenilir değil. Her an çökecek gibi duruyor. Garç, gurç sesler geliyor her yerden. Ayrıca geçen bindiğimde fare sesleri duydum her an fareler istila edebilir metroyu. Ayrıca elektrik kaçağı falanda var sanırım bir arkadaşı 2 kere elektrik çarptı. Kullanma bence.

kingbulva

şu anda kesinlikle avrupa nın en modern ve güvenli metrosuna ve istasyonlarına sahip. tartışmasız.

enkolaykullaniciadi
1

mobil görünümden çık