Evcili oluyor mu bunun? Oluyorsa nerden alabilirim, fiyatı ne kadardır, bakımı nasıldır ve daha bir çok soru. Var mı aramızda sincap beslemiş/besleyen?




 

Evcili oluyor ya da evcilleştiriliyor.
Geçen sene bir yerde kafesiyle birlikte 200 liraya gördüm mesela.

djarwi

kafes dışında tehlikeli bu arada uyarayım. bence doğal ortamından alınmaması gereken bir hayvan. kedi kuş papağan neyse de bu hayvan ağaç orman olmadan nasıl yaşayacak ?

ground

uykusuzda bi yazar vardı o bakıyordu her haftada anlatıyordu..evde bitki falan varsa onları eşeliyormuş falan..perdelere falan tırmanıyormuş..fazla titiz iseniz zor bence..

dedim dedim de kime dedim

Isırığı ciddi anlamda zehirlidir bu arada

skydreams

bir arkadaşım zamanında beslemiş. kendisi çok memnundu. burada abartılanlar gibi hiçbir şey duymadım ondan. hatta yeni bir tane sahiplenmeyi istiyordu.
eğer sizi annesi bellerse, üzerinizden hiç ayrılmazmış. üniversiteye bile hayvanla beraber gidermiş, omzundan hiç ayrılmazmış.
ama yavruyken almak gerekiyor, size alışması için.

beerserk

ben de o alışma mevzusunu duymuştum. ama işte yavru halinde nereden bulabilirim bu ibişlerden? yasal olarak tabii.

ısırığının zehirli olması konusu muhtemelen taşıdığı hastalıklardandır. doğadaki hayvanda hastalık olabilir tabii, eve alacağımın aşısı maşısı olacak.

diyarbakir karpuzu

yavru bulursanız bana da ulaşın lan! bende bakayım yavruya..

dedim dedim de kime dedim

sincaplar mikrop yuvasidir hic bulasma ancak yavrudan itibaren kontrollu yetistirilmis dogayla temasi olmamis sincap bulursan bilemem. yoksa kesinlikle yabani hayatta her turlu kemirgenden uzak durmak gereklidir ciddi mikroplar tasirlar. abd yosemite milli pakindaki kampcilardan birsuru kisi hanta virusden oldu sirf yabani fareler yuzunden.

yaban hayati mikrop yuvasidir bunun musebbibi de vektor olan yaban hayvanlaridir ve tasidiklari kene pire vs..

iplikci

mısır çarşısında vardır büyük ihtimalle.

haydarii
1

mobil görünümden çık