kitap okumayı seven biriyim bu yuzden cihaz arıyorum piyasada çok var ama reederlar fakat kafa karıştırıyor saglam güvenilir kendisi kullanıpta tavsiye edebilcek varmı yani benim için ana işlev okumak birde tabletmi reedermı tercih ne olmalı?




 

amazon kindle tavsiye ederim.

tamekip

amacın okumaysa kindle al ama bunun yanında nette de gezerim sıkılırsam oyunda atarım diyorsan tablet.

coldone

e-reader ile tablet in arasinda cok fark var aga bi kere e-reader in ekraninda e-ink teknolojisi kullaniliyor yani ayni bildigin kagit gibi görunuyor tablet lerde ise bildigin bilgisayar monitöründen yazi okur gibi oluyor yani kitap felan zor okunur gözler yoruluyor, ayrica e reader pdf leri de destekliyor. amazon kindle su anda avrupa da 79 euro dan satiliyor bir cok tabletten ucuz.

aventura

sadece okumak içinse reader al. onun dışında başka bi şey yapamıyorun çünkü. yok işte arada film izleyeyim, internete gireyim falan diyosan tablet al. bende nook var mesela. tavsiye ederim güzel alet.

contavolta

okumak için ama memnun kalırmıyım reeder dan reederın sitesinde 160 liraya reeder color 2 var ona baktım ama yani nedersiniz bilmem gideri varmıki aletin

firari11

nook un hangi modeli var hacı sende

firari11

nook simple touch var bende. amerikadan 100$ a aldırmıştım.

ha bi de şöyle bişey var türkçe kitap okumak istiyosan işler biraz zor. türkçe ebook bulmak zor oluyor baya. her istediğin kitabı bulamıyorsun. daha türkiyede çok yaygınlaşmadığından olsa gerek. idefix falan ekitap satmaya başladı artık, yavaş yavaş yaygınlaşır ama.

contavolta

Roman vs okuyacaksan reader al. Kendine has formating'i ve arada grafikleri olan kitaplar okuyorsan (dergi, teknik kitaplar, meslek kitapları vs vs ) tablet al.

E-reader'larda rahat kitap okumak için reflow etmen gerekiyor (ctrl-c ile yazıları alıp, tekrar bir yere kopyaladığını düşün) Kendi sayfa ölçülerine sığacak gibi baştan yazıyor tablet sana. Bunu yapmadan, pdf'i olduğu gibi de gösterebiliyor da aletlerin refresh hızı düşük olduğundan sayfada dolaşmak çok büyük eziyet.

Tablette çok daha kolay. En abudik boyuttaki pdf'i bile kaydıra kaydıra okuyabiliyorsun. Genel olarak tabletlerin ekranları daha büyük olduğundan gerek kalmıyor zaten çok ittirmeye kaktırmaya.

skatheist

anladım aslında bakma e book siteleri var türkce olarak dergiden tut romana kadar vs şimdi arkadasın yazdıgı grafikli dergi okuma mevzusunda tabletin avantajlarından bahsetmiş ben derslerden romana dergilere ( uykusuz leman vs ) çok amaclı okuma bunlarda sorun çıkarmıycak araç lazım

firari11
1

mobil görünümden çık