Yarın evi göreceğiz, bu konuda tecrübesiz sayılırım. Nelere dikkat edilmeli? + Öğrenciyiz, nasıl fiyat kırabiliriz? Teşekkürler.




 

fiyat kırmak için asla evi tam olarak beğenmeyin, tutucaz artık bakalım falan havasında olun.

biriniz hikayeden ev sahibiyle hemşeri çıksın, rahat edersiniz.

hope ender

öğrencilere genelde fiyat bindirmeye çabalarlar.çok kişi olacağınızdan ev sahibi bunu göz önünde bulundurarak kira belirler.

öğrenci semtlerine bakmak daha uygun kiralı evler bulmanızı sağlayabilir.

soljenitsin

aslında evin beğenilmeyecek bir tarafı yok gibi. ben de dediğim gibi tecrübesiz olduğumdan neresini beğenmesem diye açtım duyuruyu.

even i say faith no more

Ev kombili ise düzgün çalışıp çalışmadığına mutlaka bakın. Su tesisatında, tuvalet-banyo giderlerinde sorun olup olmadığını kontrol edin (artık edebildiğiniz kadar diyelim). Bir de eşyalı ev tutacaksanız elektronik eşyaların düzgün çalışıp çalışmadıkları da önemli, iki gün sonra bi şeyin bozuk olduğunu fark edersiniz, ev sahibi de siz bozdunuz diye kakmaya çalışır, hoş olmaz. Ev en üst katta ise çatı akıyor mu ona bakın. Bir de alt ve yan komşularınız nasıl tiplermiş onu öğrendiniz mi tamamdır.

buff

güneş görmeyen cephe bulmaya çalışın yada 3 kişi kalacaksanız 2 kişi kalıcaz o parayı kaldıramayız filan yapın

iste bu ironi

heryere bakıp burdan masraf çıkar diyin şunun şurası yapılacak bnun burası düzeltilecek

buffy de vampir sayilir
1

mobil görünümden çık