az evvel telefona downgrade yapıp (3GS) 3.1.3 yükledim, inanılmaz. bu telefon cidden bu kadar hızlı mıymış amk. hatta uzun zamandır kameram açılmıyordu, artık açılmaya başladı vs.. yani bi ipne apple bizim telefonların ağzına etmiş yazılım güncelledikçe. ama...

aması büyük, 3.1.3'te telefon muhteşem çalışıyor ama uygulama yüklemek istediğimde yok ios zarta yükselmek gerekiyor yok iosunuz bunu desteklemiyor vs..

evet sevgili gençlerbirliği, bu durumun çaresi illa versiyon yükseltmekte midir? yükseltirsem hangi versiyonu yükleyim? (5.1.1 demeyin kızarım) yoksa cydia'yı kurcalarsam bişeyler yapabilir miyim? hadi genç sıtivler, hadi cabbar vozniaklar, size güveniyorum :)

 

4.3.3 kullanıyorum ben ne çok eski ne de 5 gibi ağzına sıçıyor

erobur

4.3.3 den 5.1.1 e geçtim daha hızlı 4.3.3'e nazaran. Herşey sorunsuz çalışıyor. Yavaş yavaş diye ağlayanlar yüzünden beklemiştim, beklediğim her saniye için üzülüyorum.

skatheist

kızdım şimdi, 5.1.1 kesinlikle 3gs için yük. biraz kullan anlayacaksın. ben 3.1.3 te karar kıldım, sokarım instagramına, tempıl ranına

fatihdr

¨Biraz¨ dan fazla oldu geçeli, ciddi ciddi hiçbir sıkıntım yok. iPad 2 de var elimde, ikisinin de UI hızı aynı.

skatheist

Peki 3.1.3 te açılan kamera neden ios 4 ve 5 sürümlerinde açılmaz? Ateistler basta olmak üzere buna yanıt bekliyorum

fatihdr

Corrupt dosya olabilir backup restore ediyorsan. 5.1.1 e temiz update et, eski backup'unu yükleme, set as new iphone de. Eski çektiğin açılmayan bir fotoğraf vs kamerayı donduruyor büyük ihtimalle.

Alternatif olarak Cydia'dan myFile gibi bir program indirip ordan media/dcim altından fotoğrafları silerek de deniyebilirsin.

skatheist

donanımsal bir arıza, 3.1.3 te de gümledi kamera :( arada renk kırmızıya kaçıyor zaten ekranda

fatihdr

Sök üfle tak yerine geri, düzelebiliyor. (Benim 2g öyle düzelmişti)

edit : konnektöre üfleyeceksin

skatheist
1

mobil görünümden çık