"orta dünyadan haberler" adlı blogumda orta-dünya ile ilgili haberler yapacağım. henüz bi şey yazmadım,şimdi yazmaya devam ettiğim "mordorda işsizlik oranları %14`e çıktı" haberi var sadece:
mordordaki kötü ekonomiden işçiler de nasibini aldı. ocak ayında %11 olan işsizlik oranı,eylül ayında %14e yükseldi. birçok fabrika,işçilerinin bir kısmını işten çıkarmak zorunda kaldı. işsiz kalan binlerce orc ve uruk-hai öfkeli. işsizlik sorununa bir an önce çözüm isteyen halk adeta alev püskürüyor. mordor valisi sauron ise vatandaşlara sabırlı olmalarını söyledi. sözlerine "bugün tüm orta dünya kötü ekonomiyle boğuşuyor, minas tirith,gondor`da da oluyor böyle şeyler." diye devam eden sauron,çözüm önerileri üzerinde çalıştıklarını da belirtti"

buna devam edeceğim eğer iyi derseniz.

 

nickindende anlaşıldığı üzere eğlenceli komik yaratıcı şeyler yazıyorsun okur eğlenir geyiğini yaparım ama bikaç gün sonra unutur giderim. Güzel eğlenceli olur ama takibi bir süre sonra bayar gibi geldi bana.

basond

sadece lotr ile kalma. game of thrones,spartacus,conan ne varsa kat gitsin. conanın arwen'a çaktığını,aragornun töre cinayeti başlattığını düşünsene. böyle yaratıcı şekilde yaz,en başta ben okurum ehehehe

GibsonRules

GibsonRules,iyi fikir aslında,gerçi çoktan blogu açmış bulundum "ortadunyadanhaberler" aduyla,iyi ki bi şey yayınlamamışım,şimdi baştan açıyorum. sağolun. isim önerisi olan?

illuminatinin basindaki adam

isim güzel baba. sonuçta orta dünya lotr serisine patentli değil. isim kalsın,ama içeriği dediğim gibi bol çeşitli komedi yap. linkini bekliyorum mesajlan

GibsonRules

yap okuruz.

Agnahie

şuradan: ortadunyadanhaberler.blogspot.com

illuminatinin basindaki adam
1

mobil görünümden çık