sabah 6.30 kalkmak istiyorum. sizce kaçta yatmalıyım uykusuz kalmamak için




 

kişiden kişiye değişir. ben en geç 11 diyorum.

noluyo yaa

uyku aslında bi çok uykucuktan oluşur. 8 saat ya da 6 saat ya da 5 saat uyumalısın bence. (Bilimsel bir kanıt yok kendi tecrübelerim) bunlardan birine göre ayarla kendini.

kakamelatte

bir ara 5 saat uyuyunca cok dinç olduguma inanıyordum.deneyebilirsin

yuvarlanantencereninkapagi

yaşa göre değişiklik gösterebilir. hatta cinsiyete göre.

8 ila 6 saat gayet mümkündür bu işin yapılması için.

gominist redar

kişiden kişiye göre değişir, ben 12,1 gibi yatsam 6.30 da rahat kalkarım

secilmis uye

en geç 2.30

drip nick i zaten kullanilmakta

hafta içi her gün 06:00 da kalkıyorum, genelde 01:00 den önce yattığım olmaz ve gayet de dinç oluyorum kalktığımda, sanırım alışma ve isteme olayı epey bir etkili bu durumda, üniversite yıllarımı hatırlıyorum da, sürünürdüm kalkarken, hatta kalkamaz, vazgeçerdim.

pistranger

2 aydır pazar günleri hariç 6.30 da kalkıyorum, 12 yi geçtim mi sıkıntı oluyor gün içerisinde..bazen 5 saatlik uykuyla faltaşı gibi geziyorum tüm gün bazen 8 saat yetmiyor bünye meselesi kendin çözeceksin onu, mesela ben 6.20 ye kuruyorum 6.30 a kadar 2 dk'lık alarmlar var telde o 10 dakikada yatıp tekrar kalkıyorum defalarca yataktan kalkışım mal bi şekilde olmuyor bu sayede.

soluman

dinç kalkmanızda o günkü yorgunluğunuz da önemli bir etken. ben de kendimden bir örnek vereyim. bazen sabah 6-7'de çok dinç bir şekilde uyanıyorum ama miskinlik edip devam edersem 10'da gözümü açtığımda çok bitkin hissedebiliyorum kendimi.

klark
1

mobil görünümden çık