70 puan değerinde bir Sorum var sevgili romalılar; İstanbul'da cumartesi günü bir bankanın hesabından 10.000 TL nin üzerinde bir paranın diğer banka hesabına transfer/havale/eft vs. edilmesi mümkün müdür? Mümkünse nasıldır?


Not: Atm'den çekip diğerinin atm'sinden yatırmak çözüm değil. Günlük para çekme limiti probleminden dolayı...

 

aynı banka olmadığı sürece mümkün değil diyecekken avm'lerdeki hafta sonları da açık olan banka şubeleri aklıma geldi. istanbul'u bilemiycem ama, ankamall'de garanti bankası cumartesi açıktı.

njtbcrn

avm banka şubeleri hsonu yuklu para vermeyebilir. kasa sigorta limitlerinden dolayı şube kasasında fazla para tutulmaz. 10-15 bin tl için ne derler bilemiyorum.

winstoncash

havale olur eft olmaz.

orpheus

önceden gidip konuşarak ya da kendi şubenin avm şubelerini aramalarını sağlayarak senin için para ayırmalarını sağlayabilirsin. yatırmak atmden olur her türlü, o konuda sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

njtbcrn

eger para çekilecek banka garanti ise gayette atm den yapılması mumkun..yaninda 1 garanti hesabi olan birisi daha olacak ve işleme 23:30 da başlamak kaydıyla.. bir kere 1000 tl para çekme limitin var. bunun haricinde 1000 tl de ücreti mukabil ek limitten çekme durumun var ettimi sana 2000. sonrasında cep bank ile kendi hesabina bi binlik daha gönderdin mi.. onuda çektin oldu 3000..bu işlemleri gece 12 ye yakın bir saatte yaptinmi 6000 i cekmiş olursun.. geri kalan 4000 ide arkadasina havale edip oda ayni islemeri yaptinmi cumartesi gece 23:30 da başladığın operasyonu pazar 00:10 civarinda bitirirsin..

not :aynı işlemi yapmışlığım var..

giga1905

transfer/eft/havale, adı ne olursa olsun, hangi kanalla yapılırsa yapılsın sonunda bir insan müdahalesi olması gereken adımları mevcuttur bu operasyonların. Banka görevlisi çoğunlukla izleyici; ama ekstrem durumlarda oyuncu da olabiliyor. O yüzden size cumartesi günkü işleminizi sabah erkenden yapmanızı öneriyorum zira bazı bankalar için cumartesi yarım günlüğüne iş günü sayılabiliyor. O arada işleminizi halledebilirsiniz.

doktor sagbirakmayan
1

mobil görünümden çık