
üşenmezseniz it yazan sayfayı screen shot yapıp savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz.


böyle şeyler için adliyeleri,mahkemeleri niye uğraştırıyorsunuz?neymiş it demiş.çok mu önemli?dava açınca nolucak anlamadım.bu mahkemelerin daha önemli işleri var.milletin yakınları cinayete kurban gidiyo.tecavüze uğruyo.sizin derdinize bak.böyle her önünüze gelen şey için dava açarsanız gerçek mağdurların davaları uzuyor.size hakaret etmiş tamam ama bence umursamayın.gerek yok.hayır nolucak desin.


@rock n roll
gerçekten uğraşmak istediğim birisi. napıyım gidip evini basıp döveyim mi?


tamam ben bu kadar nefret ettiğinizi bilmiyordum.verin mahkemeye o zaman.


sen mahkeneye vermeden once kemal sunalin davaci filmini bir izle inan aynkisini yasayacaksin.
o adam da sana suc atacak iki de sahit bulacak arkadaslarindan bu bana sunu dedi diyecek o da seni verecek sonra savci ikinizi dava acacak ikiniz de sanik mahkemeye gideceksiniz en az 3 celse belki 4 surecek e tabi is karisti avukat da tutacaksiniz 3 4 milyar da o.
eger vaktin bol ben sabahatan akasam giderim dersen sen bilirsin davalara gitmezsen hakkinda tutuklama cikar polis goturur. yani kendine eziyet vermek istiyorsan hemen o kisiyi mahkemeye ver.
ayrica screensgot olmaz karakola gidip tutanak tutturmalisin ne malum senin uydurmadigin o resmi derler delil olmaz o


size ait telefon çalınırsa bile şikayet etseniz, savcılık genelde takipsizlik veriyor düşünün.
bence hiç de uğraşmaz maalesef ki iş yükü fazla.
