Yazacagim olayla ilgili dalga gececek kadar kafasiz insan varsa okumadan biraksin, cevap vermesin.

Olay bursa devlet hastanesinde yasandi. Yaklasik 2haftadir ananem hastanede kalcadan ameliyat oldu. Cikmasi yakindir sanirim.

Oncelikle doktor bize tam bilgi vermiyor. Ne zaman cikacagini soruyoruz cevap bilerek vermiyor.
Basinda 3ki donusumlu kaliyoruz. Teyze kardes ve ben. Teyzeyi surekli azarlama pozisyonunda. Ananem ameliyat olmadan onceki gece yemek verilmeyecek dendi ama su ile ilgili birsey demediler. Teyzem sadece su vermis. Dokt neden yemek verdiniz diyor, o da sadece su verdim diyor. Doktor ben su verilmeyecek dedim diye tutturmus halbuki ayni odadaki hastalar bile doktor n oyle demedigine sahitler.

İkinci olay, ameliyat oldu gecti. 2.gun doktor gelip yurutebilirsiniz diyor. Teyzem yurutuyor aksamuzeri doktoe gelip neden yurruttunuz diye azarliyor...

Ucuncusu bana en cok dokunani kardesime dedikleri. Kiz sandalyede oturuyor sadece ayaklarini yere uzatiyor ve ayak bileklerini ust uste koyuyor. Odada hasta ile isi bitince disari cagiriyor kardesimi, o ananem ile ilgili bir sey soyleyegini sanip cikiyor, doktorun dedikleri aynen su zekildeymis: sen kimsin de ayaklarini uzatiyorsun, 50yasindayim benim kızı m bile uzatmiyor. Ben odaya girince toparlanicak herkes.

Bu nedir simdi? Hasta hastaneden cikinca gidip karsisina laf maf edeyim mi? Beni odada gorunce bisey diyemiyor. Hasta cikmadan once ialeri de kariatirmak istemiyoeum.

Ne yapilabilir? Nereye sikayet edebilirim? Kimse bisey yapmadigi icin gotleri kalkti herhalde.

Telefondan yazdigim icin yazim hatalari olabilir.

 

valla benim de basima gelmisti boyle birsey. sikayet kutusuna birseyler yazdim biraktim...kesmedi o. hemen yukari ciktim. bashekim sansa oradaydi, gorustum. anlattim durumu. tamam ilgilenecegim dedi gonderdi beni. birsey yaptigini zannetmiyorum. zihniyet ayni kaliyor.

trt2deki ressam

hastanede hasta hakları bürosu olması lazım, yoksa başhekime şikayet edebilirsiniz. o da olmadı bimer'e yazın.

hollowlife

184 sabim'e şikayet edin.

trakyali gulyabani

Kesinlikle "Hasta Hakları" bürosu. Aynı binada ama Başhekimden de bağımsız görev yapıyorlar. Geçmiş olsun. Acil şifalar.

ahmetdursun

kameraya cekip internete koy hakaret vs yaparken, basın lince başlar anında.

grkn

net bir cevap olmayacak ama şikayetini yazılı yap. başhekimle görüşsen bile sözde bırakma olayı, yazılı bir dilekçe ver ve sistemlerinde varsa referans, takip no su vs varsa alın. söz uçar, yazı kalır.

pyro clustic flow
1

mobil görünümden çık