sınavlara girerken bunu kabul etmiş oluyor muyuz, oluyorsak bu yasal mı, böyle bir şey yoksa hatta varsa bile bu benim kişisel gizliliğimi ihlal deil mi? dava açsam nolur, paranoyak değilim, sadece devletin kurumlarının benim adresimi özel firmalara vermesine ayar oldum.




 

kime vermis ki. ben veremez diye biliyorum.

serabetan

özel öğrenci yurduna, isim ve adresim yazılı reklam geldi, aradım adresimi nerden buldunuz dedim, milli eğitimden aldık kötü bi niyetimiz yok bik bik ettiler

madik atak

milli egitimden degilde üniversiteden ögrenci islerindeki birinin isgüzarligi ile almis olabilirler. ayni sey milli egitim bakanligindada olmus olabilir belki.

serabetan

ÖSYS '12 adına konuşuyorum, öyle bir seçenek vardı başvuruları yaparken. Default hâli "evet"tir falan belki.

uyku inadim inat

ösym bu bilgileri ücret karşılığı veriyor diye biliyorum. ben de öss'e girdiğimde 10'dan fazla üniversiteden eve kağıt gelmişti.

1lisan1insan

tamam da yasal mı bu? oha bir de parayla ha ? piii güya hukuk devletinde yaşıyor... ben bunu bi daha düşüneyim..

madik atak
1

mobil görünümden çık