efenim benim bir arkadaşım kazara bir yurda yerleşti, cemaat yurduna benzer bir şey çıktı. giriş çıkış saatleri çok erken, internet yok, birçok şeyden memnun değil vesayre. nişantaşı'nda filan güzel, normal insanların olduğu bi yurt arıyoruz rica ederim bi buldurun.
ps: beyazıt'a çok uzak olmayan (2 vasıtaya kadar kabul) herhangi nezih bir semt (yani aslında cıvıl cıvıl bir yer arıyor, akşam geç geldiğinde korkmadan yürünecek yerler.)de olabilir. ama ille de nişantaşı da olabilir :)



 

nişantaşı değil de beşiktaş balık pazarının arka sokağında özel ege kız yurdu var gayet güzel.

bordeaux

topkapı sarayının bahcesinde türk silahlı kuvvetleri eğitim vakfının yurdu vardı, sadece tesk mensuplarının cocukları değil, siviller de kalabiliyor fark ödeyerek.
fiyat da asker yakınıysan 350 değilsen de 380-400 falan olmalı, kesinle 400den fazla değil ve bu fiyata sabah ve akşam yemekleri dahil ve yemekler gercekten harika(ydı). ben anadolu yakasındaki askeri yurtta kalmıştım ve memnundum, oradaki de güzeldir herhalde, kesinlikle askeri disiplin yok, giriş saati en gec haftasonu 24 hafta içi 23 falan ama siz hocaya ben saat gece 2de gelcem diye haber veriyosunuz onlar da bişey demiyolar.
www.tsk-yurt-vakif.org.tr
02163696622 bu da anadolu yakasındaki yurdun telefonu, orayı ararsanız size topkapı sarayının bahcesindeki yurdun telefonunu verirler.
evet evet 24 saat sıcak su var
web sayfası güncellenmediği için kayıt süreleri doldu falan yazar ama yurtta boş yer olduğu için her zaman ek kayıt alınabiliyor, sayfaya bakıp çıkmayın, telefonla bilgi alın

zubundy
1

mobil görünümden çık