yarn sabah ist. hangi otogara ineyim ki boğaziçine daha rahat gideyim ? bi de nasıl neyle gidicem? metronun servisine binersem nerde inersem daha yakın olur?




 

biraz acil cevaplansa ne iyi olurdu...

megalomaniac

izmitten gidicem, çok teşekkür ederim.

megalomaniac

etiler servisi varsa etiler'e, yoksa beşiktaş servisine binin. beşiktaş'tan 43R ve 559C otobüslerinden birine binin ve nispetiye durağında inin, kampüs az ileride solda :) etiler'den kampüs yürüme mesafesi zaten, otobüs kullanmak isterseniz 59R, 59RS, 43R, 559C falan hepsi geçiyor.

quotes

Çok mu geç bilmiyorum; ama yine de yazayım.
1.Benim tercihim her zaman otobüsten Kavacık Kavşağı'nda inip taksiye binmektir. 20lira civarında tutuyor taksi ücreti. Eğer bu parayı verebilecek durumdaysanız kesinlikle bunu tercih edin, 10dakika kadar sürer Kuzey'de olmanız.
2.Avrupa Yakası diye Esenler'de inmek ya da Alibeyköy'e kadar gitmek bence hiç mantıklı olmayacaktır. Boşu boşuna a'dan b tarafına gidip, sonra tekrar a tarafına dönmüş olursunuz.
O yüzden taksiye 20 lira veremiyorum diyorsanız, Harem'de inip servisle Üsküdar'a geçin(5dakika bile değil), Üsküdar'dan vapurla Beşiktaş'a geçin(10dakika hemen hemen), Beşiktaş'tan da üzerinde Hisarüstü yazan herhangi bir otobüse binin ve trafiğe bağlı olarak, minimum 20-25dakika sonra Kuzey kampüste olun.
Bu şekilde anlatınca çok karmaşık ve gereksiz görünmüş olabilir; fakat emin olun hem zaman konusunda en tasarruflu hem de en güzel rota budur. (Sunduğum 1. seçenek dışında)

djarwi

izmitten gelen otobüsler alibeyköye girmeden esenlere gidiyor diye biliyorum. esenlerden de servisle alibeyköy, ordan da hisarüstü servisi var. tabi bu metro turizm ise. bu seçenek çok uzatıyor yolu malesef. daha çabuk istersen, kavacıkta inip, leventten geçen bir otobüse binip diye gidiyor ama bu da kafa karıştırır.

units
1

mobil görünümden çık