[q]
(6) 

cd zarfı

efendim iğrenç el yazımdan tiksindiğim için bastığım cdleri koyacağım cd zarflarını yazıcıda yazdırmak istiyorum. yani şu bildiğimiz beyaz, ön kısmı şeffaf jelatinli kare zarfları yazıcımdan düzgün bir şekilde yazabilmek için "template" dosyasını veya yöntemini arıyorum. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.




 

Nero Cover Designer var bu işleri yapan. Nero Burning Rom la beraber geliyor.

ntldr

salak olduğumu cd zarfının printerda eriyen jelatin kısmı gösterdi. uşan ben de diyorum niye bir tane cd zarfı yazma programı yok. afferin bana

crimson king

dms de cd nin üzerine yapistirilan cd sticker i gibi birsey görmüstüm, galiba onlar yazicida yazdiriliyor.yazdirip cd nin üzerine yapistiriyorsun anladigim kadari ile. bir arastir istersen.

atmacaged

yazıcının içinden geçerken kağıt olmayan jelatinli yüzey problem çıkaracaktır. dikkat ediniz heba etmeyiniz lazer yazıcıda yanlışlıkla ters konsa drum falan ele alınabilir mesela sanki. inkjette ise pek bir sorun olmaz.

ozdek

Ben linkteki A4 ten yapılma zarfları bolca Kullanıyorum, printer ile istenen yerine istenen şey basılabilir.

www.athensmusician.net

kimlanbu

cd üzerine yapıştırılan etiketleri kullanmayın ilk başta çok güzel geliyor ama sonradan feci sorunlar çıkartıyorlar. bunun dışında birazcık kalın kağıda basabilen bir printerın varsa o cd keselerini ölçüp printera kağıt olarak tanıtabilirsin.

darknum
1

mobil görünümden çık