efenim benim bir arkadaşım odtü işletme'den boğaziçi işletme'ye geçmeyi düşünüyor. kendisi en yakın arkadaşım, dostum her bi şeyim olur. ben istiyorum ki gelsin, komün hayatı yaşayalım mutlu olalım. her şeyine katlanacağım nadir insanlardan çünkü kendisi :) çok kararsız kalıyorum gaz verip vermemekle, (gelmesini delice istiyorum o ayrı:)) ama hayatını etkileyecek bir karar bu; keşke demesin, hayal kırıklığını uğramasın istiyorum..
daha lisansa başlayıp 2 dönem okuması lazım, henüz erken bunları konuşmak için ama öss puan şartı cepte. peki 3.60 ortalama çok mu kasar?



 

odtü işletmeden boğaziçi işletmeye geçen 2 kişi tanıdım, 2si de kararlarından memnunlardı. bölüm işletme olunca bence de geçsin boğaziçi'ne. kararsız olma yani, ver gazı :)

light beam

kasarsa 4.00'a yakın bişey bile yapabilir, ilk iki dönemin çok kastıracak bi olayı yok. makro, hukuk, calculus, ve muhasebeye özellikle çalışmasını öneririm. bir de hazırlıkta ingilizceye iyi çalışsın ki okuması bol olan derslerde sıkıntı çekmesin. türkçe olması halinde takır takır yapabileceği sınavlarda sırf dil sıkıntısı nedeniyle düşük puanlar alması olasıdır çünkü.

boshi
1

mobil görünümden çık