arkadaşlar bundan 6 sene önce ben kendine güvensiz, sağlık sorunları nedeniyle 3 ameliyat olması gereken bir de üatüne üstlük kekeme bir adamdım.

bu dönemde bir gün çok güzel bir kızla tanıştım. nasıl olduysa kız benden çok hoşlandı. numaramı istedi. sürekli mesajlaşıyorduk. sevgili muhabbeti yapıyorduk.kız da benden çıkma teklifi bekliyordu. bense kendime güvensizliğimden kızdaan kaçmaya başladım. sürekli hem sağlığım bozuk hem konuşamıyorum nasıl çıkacağım bu kızla ben daha garsona sipariş veremem diyordum. zaten daha önce de hiç kız arkadaşım olmamıştı. iyice korktum. ameliyatların birinden sonra da kızın aramalarına cevap vermedim. içime kapandım.

ondan 4 yıl sonra sağlık sorunum kalmamıştı. konuşma sorununu da halletmiştim. özgüvenim hala yoktu ama sürekli o kıza attığım kazıktan dolayı kendimi suçlu hissediyordum. ben de ondan çok hoşlanıyordum ama sevgilisi de olduğunu biliyordum artık. ben de bir gün kıza faceden ayrıntıya girmedim o dönemde yaşadığım sorunları, ondan hoşlandığım halde ondan kaçtığımı anlattım. kız da anlayışlı bir şekilde kendimi suçlu hissetmememi, kendisinin de daha çok çaba gösterebileceğini,ve belkide böylesi daha hayırlı olacağı için bu şekilde olduğunu söyledi. iyi bir şekilde vedalaştık tabi net üzerinden :)

neyse aradan 2 sene geçti. epey kız arkadaşım da oldu bu dönemde. özgüvenim tam. bu kızında sevgilisinden ayrıldığını öğrendim 2 ay önce.

lütfen bana bir tavsiye verin. bu kıza öyle bir şey yazayım ki bana bir şans daha versin..

edit: kızla evlerimiz paralel sokaklarda ama hiç ortak arkadaşımız ortamımız yok. yani aynı ortama girmek zor.

kızın telefonu da yok. sadece facebooktan yazabilirim

 

bence netten filan değil de günlük hayatta karşılaşıp iletişime geçmeyi dene, yapabiliyorsan hakkında bilgi topla, başta katıldığı sosyal ortamlarda yer edininip tesadüfen yollarınız kesişmiş gibi bir ambiyans yarataraktan şansını dene, yani onu arayıp bulmuş tekrar bir şans istiyormuş gibi ezik hal yerine kader ağlarını örmüş tarzı bir yaklaşım her açıdan güzel olabilir. hem romantik olur hem tekrar birleşmeyecekseniz de bir şey kaybetmezsin. ancak ilk başlarda arkadaş gibi yaklaş onun tepkisini ölç bence. ama yine çok uzatıp da kanka olma..

madik atak

Bu duyurunun linkini at.

serseri mayin

öncelikle geçmiş olsun.

kızı ara telefonu yoksa netten yaz. görüşmeye çağır azıcık insansa eski günlerin hatrına gelir.

geldiğinde de bize anlattığın gibi açık ve net konuş şans vermesini söyle oluru varsa olur.

chiko06

hicbi sey olmamis gibi git konus iste. anlat, soyle oldu boyle oldu diye. madem ozgunvenin de yerine gelmis. gerci simdi kiz fenalarda olabilir yeni bir iliskiden ciktigi icin, mericlik yapma da.

osuruklu

eğer dediğin gibi bi dönüşüm geçirdiysen özgüvenn de yüksekse her türlü olur bu iş. ama direk kıza yazma. yani o zaten anlar senin ona yazdığını fakat dile getirme. arkadaş takıl. vakit geçir, sinemaya git sahilde bira iç falan. hem sendeki büyük değişimi görsün ( ama şöyleydim böyle oldum diye kendini överek değil kendin olarak) hem de eksi duyguları depreşsin kızın.

hayırlı olsun şimdiden:d

219 taksim 3
1

mobil görünümden çık