Merhaba Arkadaşlar;

Bir arkadaşımla beraber bayramda otostop çekerek Çanakkaleden İstanbula gitmeyi planlıyoruz ancak şöyle bir sorun var nerden otostop çekmeliyiz bilmiyoruz. Bilen varsa biraz aydınlatabilir mi?

Hörmetler

 

ben bir kaç sefer gittim.
ikitelli otoyol gişelerinden parmak kaldırmaya başlayın. edirne-tekirdağ kavşağından tekirdağa devam edin (gezelim görelim derseniz edirne-uzunköprü-keşan istikametini öneririm. ancak yolu uzatacaktır haliyle). istanbul-çanakkale arasındaki en az aktarmalı yol budur. şansınız varsa 10 saat içerisinde gidersiniz.
eğer yolun acemisiyseniz basit bir karayolu haritası edinin.

insanimsi

pardon ben nicke dikkat etmemiştim. seni (görünüşünü/davranışını) tanımadan bunları söylemem kabalık olacak farkındayım ama o yol bu zamanlar biraz tehlikelidir. yani pek tatilci kalmaz. doğan görünümlü şahinler cirit atarlar. tavsiye etmiyorum. eğer amaç maceradan çok para tutmaksa başka alternatifler düşünün. değmez riske.

insanimsi

heyyy... sadece nickimde öyle birşey yazıyor! yoksa para tutmak gibi bir amacım falan yok sakın yanlış anlamayın arkadaşım da gay değil zaten, benim gay olduğumu da bilmiyor. ha bu arada bir de bu ikitelli gişeleri nerde?

soufigay

istanbul-çanakkale cevabı vermişim:)
olsun. tersi içinde aynı güzergahlar ve tehlikeler geçerli. tek farkı yola eceabattan çıkılması. otostopla gitmeyin.

insanimsi

sanırım tekrar anlatmam gerekli. şöyle ki, ben dışarıdan gay olduğu belli olan biri değilim, arkadaşım ise aynı yurtta kaldığım karşı cinslerinden hoşlanan biri. umarım bu kadar açıklayıcı olmuştur.

soufigay

tamam bir şey demedim. gitmeyin işte. ya da banane. gene de gitmeyin. çok tehlikeli. keşan civarında ayı görmüştüm. giderseniz de gidin.

insanimsi

en güzeli eceabat da feribot cıkısı veya motor cıkısında bulunmak olur herhalde...

portakalplus

Çanakale -> Eceabat -> Gelibolu -> Keşan -> Malkara -> Tekirdağ -> İstanbul

güzergahı işinize yarayacaktır...

bitti
1

mobil görünümden çık