
ben orada öyle bir yer bilmiyorum ama happy moons u önerebilirim güzeldir oranın kahvaltısı


çengelköy çınarlatına git yarı fiyatına doyar mutluda kalkarsın


happy moons zaten efsane =) çınaraltı da çok güzel bliyorum. amacımız değişik yerlere gitmek.
mesela bi ara anadolu yakasının tüm madolarında kahvaltı yapıyoduk ve hepsi aynı menüyü sunmasına rağmen gelen malzeme hepsinde birbirinden farklıydı haha =)


var. ben yaptım. berbat. sakın gitme.
yediğim her şey kötüydü. peynir, domates, salatalık bile berbattı. servis efsaneydi. küllük istedim. pis geldi sandım, meğer direkt içinde sigaralarla gelmiş o derece.


@marisa
teşekkürler yorumun için. başka yerlere bakayım


geçen gün süt reçel yumurtaya beraber gittiğim arkadaşım beşiktaşta reçelin türevlerine gitmiş çok beğenmiş. ilaç gibi geldi dedi. bak istersen.
recelturevleri.com


Serviste bazen aksaklıklar olabilir ki insan bazında çalışan bir yer sonuçta. Ama kahvaltı konusunda kafa yormaları ve sabahtan akşama kadar kahvaltı vermeleri, Slow Food demeleri, ayrı ayrı 9-10 kalem kahvaltı tabağı ( karadenizinden tut, fransız kahvaltısına kadar) bence denemek için değer. Ha birde "ekşi sözlük" belirtecini kullanırsanız. Torpilin bini bir para :) Atatürk orman çiftliği dondurması cepte. Sevgiler.
