Ulan çıldıracağım ya...

10 gün önce Belçika vizesi için başvurduk. Yüksek Lisans öğrencisiyim, erasmusla gideceğim. Belgelerim her şeylerim tamam, kendi gelirim olmasına rağmen çılgın gelirli garantör de ayarladık. Bugün aradılar 18 Eylül'e vermişler randevuyu. Oryantasyon 17'sinde, dersler 24'ünde. Görüşmeydi vizenin çıkmasıydı hayatta yetişemem.

Bir tarafıma girecek uçak bileti parası da cabası. Kalacak yer ayarlayamamak falan filan...

Hiç tavsiyesi olan var mı? Bak benim zaten gelirim var, mezun da olmuşum. Zaten bu işi sizin ülkenizde de yapamam. Bu randevuyu öne alın diye dilekçe versem mi napsam?

 

abi derdine derman olamadım ama ben de belçikaya lisansta erasmusa gitçem ve şu an sıçtığımın resmine bakıyomuşum gibi geliyo :(

umarım bi yol bulursun.

tahret muslugu

belçika vizesi kadar iğrenç bir vize bilmiyorum hakkaten. öğrenci vizesi olunca farklı olabilir ama bi arkadaşıma uçağımızın olduğu güne randevu verip aynı gün vizeyi de vermişlerdi. uçağı kaçırmamıştı arkadaşım ama sen yine de adamalrı zırt pırt arayıp derdini anlat ve randevunu öne çekmeye çalış. bol şans

euteamo

belçika vizesinde sorun süreçtir. garantör, o belgesi, bu belgesi vs.
zaten uçak biletini almamanı öneriyorlar. ancak benim vizem 2 günde çıkmıştı. 3. gün bulunduğum şehre gelmişti vizem. anlatıldığı gibi sorunlu değildir belçika vizesi. lisans erasmus için gitmiştim.

yetkili birine benzeyen abi
1

mobil görünümden çık