Şimdi ben İst. Üni. Edebiyat Fak. öğrencisi olarak, Beyazıt kampüsüne falan gidip oraların yemekhanesinde yemek yiyebiliyor muyum 75 kuruştan, öğrenci tarifesinden? Laleli kampüsü etrafında hangi kampüsler var böyle otlanabileceğim?




 

laleli kampüsünde fenin ve edebiyatın ortak kullandığı yemekhane var yakında başka yok, beyazıta falan elini kolunu sallayarak giremiyosun orayı kullanan fakülteler dışındakileri almıyolar bi ara tüm istanbul üni. öğrencilerinin tüm fakültelere girmesi serbest olmuştu ama sene sonuna doğru tekrar bi kaç olay sonrası iptal oldu, yeni bir serbestlik getirilmezse edebiyatın yeraltındaki yemekhanesinde yemek zorundasın üzgünüm:(

bunumu demek istedin

Kolay kolay ana kampüse giremezsin. Kendi fakültenin yemeğini yesene.

bilan

geçen yıl fakülteler arası geçiş yasağı kalktı. biz edebiyata rahatça girebiliyorduk, edebiyattaki arkadaşlar beyazıt kampüsüne. girer, yemeğinizi yersiniz yani. kapıda kimlik gösterin. laga luga ederlerse, rektörlüğe yazılan fakülteler arası geçiş yasağı ile ilgili bilgi alma talebi üzerine rektörlüğün böyle bir yasak yok, diye cevap verdiğinden geçen yıl rahatlıkla girilebildiğinden falan bahsedin.

pomolilik

@pomolilik son zamanlarda o yasak tekrar gelmişti yalnız.

bunumu demek istedin

edebiyat fakültesinde yemekhane olduğunu bilmiyordum, o yüzden beyazıt'a gitmeyi düşünüyordum yemek için.

hjarteblod

olmaz mı ordakiler aç mı gezsinler :)

bilan
1

mobil görünümden çık