Atatürk Caddesi, Esenşehir, Yukarı Dudullu.

Buraya Avcılar'dan gitmem gerekiyor, nasıl gidebilirim? Bir de ne kadar sürer tahminen? Kadıköy, Üsküdar gibi bir yerden gideceksem vapurdan sonraki süreyi söylerseniz de olur, öncesini kendim hesaplarım.


 

alternatif yollar var ama ben olsaydım için kadıköy'e gidin. 14 es 'e binin. imes yakınlarına geldiğinizde şöföre atatürk caddesinin neresinde ineceğinizi söylediğinizde yardımcı olur. süre kadıköy'den 45 dk - oo

yazar kasa

metrobüsle cevizlibağ yapıyorsunuz, ordan 500T ye binip, bostancı köprüsünde inin(şoföre söylerseniz yada muavine indirir orda). indiğiniz duraktan köprüye çıkın. köprüden yukarı tarafa yukarı dudullu minibüsleri kalkıyor. minibüse binin. şoföre ineceğiniz caddeyi söylerseniz yakınlarında yada orada indirir.

girl in a coma

522 diye bir otobus var dudullu'dan geçiyor diye biliyorum ama "yukarı dudullu" neresi bilemedim. bir de metrobusle mtrobusun son duragında inerseniz, ordan yani köprülü kavşaktan karşıya geçen bütün otobusler geçiyor. onlardan biriyle kadıköy'e ya da ümraniye'ye yakın bi yerse 522'ye binip ordan da dediğiniz adrese geçebilirsiniz.

light beam
1

mobil görünümden çık