
Benim yurtta kalan arkadaslarimin geneli ozel yurtlarda kaliyor.


benim bi arkadaş beşiktaş belediyesinin yurdunda kalıyor geçen sene 200 lira veriyodu bu sene ne kadar bilmiyorum.


bahsettiğiniz insanlar galatasaray üniversitesinde öğrenci değil mi ?


ben ve arkadaslarim Galatasaray Universitesindeler,evet.


henüz ilk defa (16 ağustos) girdiğim kampüste nedense yurt olmadığı hiç dikkatimi çekmedi. o manzaranın karşısında uyumak iyi olabilirdi fakat yok işte. özel yurtlarda fiyatlar 250TL civarı ortalama. koşulları iyi olsa gerek. fakat kampüs ana kapısının önündeki caddeyi hiç sevmedim.


@fraise sen yurtta kalmıyorsun sanırım arkadaşların ortalama kaç para veriyorlar yurtlara ve memnunlar mıdır ?
@yazaratar iyi bi araştırma yaptıysan beni bilgilendirebilir misin ben üniyi kazanmayı beklemiyordum hiç araştırma da yapmadım yeni yeni bilgilenmeye çalışıyorum


Ben yurtta kalmiyorum da ozel yurtta kalan arkadaslarim da memnunlar.Fiyatlar genelde 250 300 civari yanilmiyorsam ha 1000 liraya kadar cikmasi da mumkun senin tercihine gore ama genelde butun yurtlar aynidir zaten :)


bağlarbaşı'nda eve çık. erasmus veya yakın bir arkadaşınla. hem çok daha rahat edersin hem de evde yaşamayı öğrenirsin. yurt bence ücretine göre fazla sıkıntılı oluyor.


facebook 2012 girişler konusunda dillendirin bu sorunuzu.


eve çıkmayı düşünüyor musun hiç?


ben de gsü'ye yerleştim ve kendime mümkünse gsüden ev arkadaşı arıyorum. mecidiye mahallesinde falan okula 5 dk güzel evler de var. ilgilenenler olursa beraber çıkabiliriz.
not: erkeğim.


yurt bulabildiniz mi?


ben de galatasaraydayım ve eve çıkacak biri arıyorum. sözlükten bir yazıver istersen süper olur.


yakında abdi ipekçi yurdu var 2km mesafesi eve çıkmıyorum ben bu sene
