Basketbol için kombine almayı düşünüyorum ama kafamda bazı soru işaretleri var..Çatalca taraflarından geldiğim için ilk olarak küçükçekmeceye oradan trenle kazlıçeşmeye giderek ulaşabiliyorum spor salonuna yani iki aktarma yaparak..Birde kazlıçeşmeden bayada yürüyorum salona.. Acaba yenibosnadan buraya, spor salonunun önüne direkt gidebileceğim daha kolay bir vasıta seçeneği var mı ? Birde akşam maç çıkışlarında vasıta sorunu olabiliyor mu ?




 

zeytinburnu metrobüs durağından direk dolmuşlar var. geçen sene abdi ipekçi'de kombinem vardı, bu yolu baya izlemiştim. maç günleri de pek sıkıntı çekmiyosun. 15-20 dk'ya ordasın.

dönüşler ama hep sıkıntı oluyor. özellikle euroleague maçları geç bittiğinden hep arabayla gidiyoduk. diğer yollar baya zorluyor.

maç çıkışlarında stad önünde taksim, bahçelievler, topkapı civarına giden birsürü kaçak dolmuş oluyor.

!Bu sölediklerim hep geçen seneki gs ve önceki yıllardaki efes maçları deneyimleridir. tribünler genelde dolu olduğundan, ulaşım alternatifi de çok oluyordu. hacı anlıycağın arz-talep olayı. yarın öbür gün kombineyi alırsın, stad boş olur, dolmuş falan olmaz, bana küfretme o zaman

ethros
1

mobil görünümden çık