Tanıdıklarınız falan sizin burada sorduklarınızı falan takip ediyor mudur ? Veya bir arkadaşınıza 'Duyuruda soruyorum, cevaplıyorum acayip eğleniyorum. gel sen de yaz. Bak bu da benim nick'im...vs 'gibisinden bir şey deyip, Belki sizin için özel olan şeyleri okumasına göz yumuyor musunuz ?




 

bilen yok.sadece ben panpa.

Belchior-Cesario

kız arkadaşım biliyor. bir de 6 yıllık arkadaşım biliyor da onu saymıyorum, sözlükte de burda da hesabı var onun.

sevgilimin bilmesi rahatsız etmiyor pek. zaten halihazırda biraz aptal olduğumdan burda soramayacağım kadar özel şeyleri bile tak diye anlatabiliyorum ona. o da arada burda sorduklarımı okuyup "hmm laptop'u koyma kucağına testisler mestisler" diyor, gülüyoruz, ben biraz utanıyorum sonra geçiyor. yalnız onun için hediye falan danşırken hoş olmuyor eheh.

hjarteblod

yok. olmasın da, gerek yok.

devilred

burda bir kaç arkadaşım için şeyler sordum o nedenle biliyorlar, bir de üye olan bir kaç kişi de var tanıdığım. ama kimsenin bilmediği kullanıcı adım da var.

edit: bu arada yeni farkettım "ı" alınıyor mu kullanıcı adı olarak, tüh :D türkçe karakterler olmuyor diye denemedim bile.

utkucbkc

bir ben bir allah biliyor.

madman

bir kaç kişi biliyor. aslında burdaki kişilerle tanışıp bulaşmıyacaksın.

uykusuz her gece

burdaki+ sözlükteki hesabimi

sevgilim, kuzenim, enistem, bikac arkadasim , sözlük ve duyuruda tanistigim kisiler (10-15 arasi) biliyor.

cok da takilmiyorum bu olaya.

motto: arkasinda duramayacagin seyi yapma, söyleme:)

serabetan

bikaç arkadaş biliyor. aileme de söylemiştim ama pek sallamadılar.

ermanen

annem babam bile nickimi biliyor maalesef..

kayranin kedisi

ben ve kendim arasında sır.soran olur diye yakın çevremde sözlük muhabbetine girmiyorum.

edit: geçen gün bişey anlatırken 1 arkadaşıma söyledim yalnızca.onun zaten benimle ilgili bilmediği yok.zaten ekşi sözlüğü ilk ondan öğrenmiştim.

cause id rather be alone
1

mobil görünümden çık