everest marka kablosuz bir mausum var. bu kadar boktan birşey olamaz. ilk aldığım iki tanesi bozuk çıktı, değiştidiler, üçünncü verdiklerini kullanıyorum bir senedir. ancak artık canıma tak etti. bilgisayarı pek kullanmamam ve açık tutmamama rağmen haftada bir yeni pil istiyor alet.

yeni bir mouse alayım diyorum, ve çok bilgisi olmayan biri olarak önerilerinizi bekliyorum. gamer değilim. arada counter oynarım en fazla. kablosuz olursa sevinirim. ama daha ziyade tuş hassasiyeti, ve hareketi algılayışı iyi olsun istiyorum.(extrem derece olmak zorunda değil.) sadece şu anki boktan maus gibi tek tıkladığında , iki tıkladım sanmasın. mouse padde kullanırken imleç dansetmesin.

Öneriniz nedir ne alayım, yok mudur bunun pcden şarj olanı falan?
teşekkürler

 

Ben microsoft kablosuz aldım 40 tl ye teknosa dan . Çok acil lazımdı bana başka bir yere bakamadım. Belki aynısı medimarkt ta falan daha ucuzdur. Hem söylediğin sıkıntılar da olmuyor hiç.

ifıdieyoung

bunun pcden şarj olanı yok. belki günümüzde yaşayan bir tesla bir çözüm bulabilirdi. ama bilinen bir çözüm yok.
kablolu candır, kablosuz olmasın. kablolu logitech pilot işini iyi yapan ucuz ve kaliteli sayılabilecek bir mouse.
ama paraya kıyarım diyorsan razer 1 numaradır.

tururo

PC'den değil ama dock ünitesinden şarj olan kablosuz mouse'lar var.

Yine de tavsiyem logitech m705'tir. 2 sene dolmak üzere, pil ışığı yeni yanıyor.

cakabo

Mouse, ses sistemi vs. çevre bileşenlerini alacaksan Logitech'ten şaşmayacaksın. Adamlar on numara.

t3hn0

oha haftada 1 pil mi? logitech kablosuz mouse var.2 yıl önce aldığımda alkalin bir pil takmıştım. hala kullanırım. eskiden akşam yatmadan alttan kapatırdım cihazı. baktım pilin bittiği yok 8-9 aydır hiç kapatmıyorum. saygı duydum.
ve evet, everestin kablosuz klavyesi vardı bozuldu gitti 3 ayda.
bendeki model m185 miş. tek kalem pil.

dedi kalabaligin icinden bir ses

valla bende git logitech al diyorum ne olursa olsun logitech olsun diyorum ben tırt modellerinde m205 aldım notebook için hiç kapatmıyorum aleti 1 pil 2 3 aydan fazla gidiyor 2 senedir kullanıyorum en ufak bir sorunu bile yok üstüne programını kurdum scroll tuşunun sag sol dalgasını da oradan aayar çektim miss gibi oldu

exodia
1

mobil görünümden çık