[q]
(4) 

Aktif İleti

arig #461542
1. Türkiye'de bu işi yapan başka kurye şirketi var mı?
2. Bu kadar sorun çıkarmasına rağmen neden hâlâ bankalar bu şirketle çalışıyor?
3. Bunları geçtim hadi senelerdir şu şirketi neden bir hizaya sokamıyorlar?

Kargoyla gönderseler daha sorunsuz olacak.

 

1. bunun laciverdi kurye.net var. benim deneyimlerime gore daha basarili diyebilirim.

2. kargo teslim icin sizi aramaz adresdeki herhangi birine birakir. yoksa isleri yetismez. ugrasamaz sahsa imza karsiligi teslim ile. kurye bir sekilde arayip sizi buluyor.

3. hepsi hemen hemen ayni oldugu icin sanirim onlarda en ucuzunu tercih ediyor. bu konu ile ilgili sikayet durumlarinda kurye sirketi ile gorusmek yerine dogrudan ilgili bankayi arayip sikayeti iletmek. genelde kuryedeki cagri merkezi gorevlisinin bir yere bir gunde iki kere uygramiyoruz cevabini banka cagri merkezini aramaniz degistirebiliyor ve kurye 20 dk. sonra kartinizi getirmis oluoyr.

helenart

Bana kalırsa kargocuya ulaşmak daha kolay. En azından şubeleri belli, gönderinin nerede olduğu, nerede takıldığı belli. Hiç olmadı gider alırsın. Bunların kuryelerine ulaşmayı bırak, şubelerine bile ulaşamıyorsun. Müşteri hizmetleri bile bir garip. Bu kurye şirketi de bana bir kart ulaştıracak ama ne aradığı var ne getirdiği.

arig

kargo olsa daha iyi olur sahiden. 3 tane hatta 4 tane kart gelecek babama. nerededir, ne zaman gelir, bayramdan önce gelir mi belli değil. bankayı aradık takip numarası verdiler. internet sitelerinden işlem yapılamıyor. telefon ediyorsun yine olmuyor.

kargo olsa bile güvenlik nedeniyle falan deyip şubeden alınmasına izin verilmez gibi geliyor bana. onu geçtim keşke bankadan alınabilse kartlar.

sutlu nescafe

Benim kartı iş yerinde bir bayana teslim etmişler görünüyordu. İş yerinde öyle biri yok. Kadını tanımam etmem. Bankayı aradım. Meğer şubeye bırakmışlar, şubedeki çalışanın adıymış. Güya adrese teslim. Tabi arayıp haber eden de yok. Şikayet var'a yazarsın, kimse iplemez. Tonla şikayet var zaten. Kendi sitelerine yazarsın, kimse duymaz. Twitter'daki kurumsal hesabı bile gizli olarak açılmış. Samimiyetle söylüyorum, kargolar daha güvenilir, daha kurumsal çalışıyorlar. Kargoyla gönderseler daha ucuza daha çabuk hallederler.

arig
1

mobil görünümden çık