Selamlar

Seçme şansınız olsa aşağıdaki bölümlerden hangisini seçerdiniz?

(Kısaca yorum yaparsanız sevinirim.)

Coğrafya

Felsefe

Sosyoloji

Tarih

 

Sosyoloji ya da felsefe. Diğerleriyle ilgilenmek hoşuma gitmezdi sıkıcı gelirdi sanırım başka bi nedeni yok. Ama sosyoloji-felsefe-psikoloji falan eğlenceli gelmiştir hep.

olkol

felsefe-sosyoloji-tarih-coğrafya seçerdim ben. mutlu olmam açısından sıralamam budur. felsefeyi severim çünkü düşünmek güzeldir, var oluştur ki var oluş en güzel şeydir benim kanaatimce. sosyoloji de iyidir toplumları insanları incelersin. çok insan kötüdür desem de incelemek güzeldir bu zavallı canlıları. ne yapacakları üç aşağı beş yukarı bellidir. ne yapacağı bellidir demişken tarih sayesinde de biliriz kimin ne yapabileceğini. geçmişe sünger çekme taraftarı olsam da tarihi incelemek coğrafyadan yeğdir. coğrafya kendiliğinden oluşmuştur, tarihse bizim tarafımızdan tıpkı felsefe ve sosyoloji gibi.

ne buyurdugunu unutan zerdust

paratoner +1 tarih önceliğim olurdu. kendi ilgi alanına göre seçmen önemli. sosyoloji de daha önü açık gibi geliyor ama çok fazla bilgim yok.

bass solo take one

Sosyoloji. Sosyoloji üstüne her türlü masterı yapabilirsin çalışma alanların genişler. Diğerleri kısıtlı.

Struttin

tarih: çünkü çok severim.. hatta bugün bir sohbet esnasında dedim liseyi bitirmek üzere olsam tarih okumak için kasardım kendimi diye..

kafa koparan manyak

tam sıralama yapamadım ama coğrafyayı asla seçmezdim sanırım.

mayalilithowsky

Hicbiri. Okul bitince dayin yoksa is bulman cok zor... Su alemin en zihinsel nitelikli adamlari niteliksiz duruyor da ondan!!

cevaplazımm

hiçbiri açık net hiçbirisi aç kalırsın ama illa yazmam gerek diyosan sosyoloji yaz.

basond

felsefe veya sosyoloji. sürekli araştırıp sürekli kendini geliştirebileceğin alanlar.

sistem enkazı
1

mobil görünümden çık