internette çeşitli tarifler buldum, evet. sizinki nedir?
makarna burgu makarna, balık konserve.



 

makarnayi haslarken yag kullanmiyorum sadece tuz atiyorum, ozellikle cektirme olarak ayarlarsan super olur. artik hic suyu kalmayinca yaginin bir kismini lavaboya dokup kalanini baligin etiyle beraber sicak olan makarnaya ekliyorum, soyle bir ceviriyorum iyice karisiyor. tabaga alinca da hardal, azicik nareksisi ve kiyilmis dereotu ekliyorum.

mavicorap

malzemeler: mantar yeşil biber kuru soğan konserve mısır ve tabii ki ton balığı.
mantarları ince ince doğrayıp tavaya at. biraz kavrulduktan sonra soğan ve biberleri de doğrayıp at. soğanlar öldükten sonra ton balığı ve mısırı ilave et. biraz da öyle kavrulduktan sonra makarnanın üzerine koyarak servis et.
Not: Tereyağında kavurursan lezzetine doyum olmaz

woody

makarnayı suda haşlıyoruz, spagetti olursa daha güzel olur ama olsun çok fark etmez. bittikten sonra bimde satılan domatesli ton balığının domatesli yağlı kısmıyla makarnayı şöyle bir kavuruyoruz, nefis oluyor. tercihen ton balığı+mısır+kekik eklenebilir.

historien

mazlemeler :

- 1 kutu ton balığı
- 2 yeşil biber
- 2 diş ezilmiş sarımsak
- 1 domates
- karabiber
- tuz
- margarin
- makarna

öncelikle makarnayı haşlayıp süzüyoruz. sonra aynı makarna tenceresine yağı atıp erittikten sonra biberleri pişene kadar çeviriyoruz. sonra domates ve sarımsakları atıyoruz. az karabiber ve tuz ekliyoruz. domatesler de pişince ton balığını da (yağını süzdükten sonra) döküyoruz ve 30 saniye falan pişiriyoruz. en son da daha önceden süzmüş olduğumuz makarnamızı tencereye ilave ederek iyice karıştırıyoruz. afiyet olsun.

bugunku antremanda goz dolduran futbolcu
1

mobil görünümden çık