Cuma günü aynı arı tarafından iki yerimden sokulmuşluğum oldu(sırt bölgesinde) ölmediğim için alerjim olmadığını varsayıyorum fakat bu yerler kabardı ve kaşınmakta, internette baktım amonyak sürün veya 3-4 damla için filan demişler de nereden bulunur bir fikrim yok(hayır idrar olmaz tabii ki), eczacımız sarı kantaron yağı verdi kaşıntıyı geçiriyor da ne kadar sürer bu meret bir de hastanelik bir durum değildir herhalde di mi?

Edit: Bal arısıydı da nasıl iki kere sokabilmiş onu anlamadım ben :S Çamur olayını deneyebilirim biri daha toprak sür demişti.


 

şu dakkadan sonra bilemem ama aklında bulunsun, bi daha arı soktuğu zaman anında o bölgeye çamur yapıştırırsan geçer gider.

Edit: belki şimdide çamurun yararını görebilirsin, istersen bi dene derim..

eyyorlamam bu gadar

amonyak eczaneden temin edilebiliyor aslında, advantan krem falan da olur.

eğer bal arısıysa şişmesi normal, sarıca arılar soktuğunda şişmiyor normalde. hastanelik bir durum olsa cumadan bu zamana kadar çoktan olurdu ancak içiniz rahat etmiyorsa gidin tabi ki.

o degil dee

sakın içeyim deme. sokulan yere sürüldüğünde faydası olabilir ama içme zehirlenirsin.

low-life

Bence 3 aylik ömrün kaldi,ona gore cevrendekilerle iyi gecin sev sevil.

ayrica eczanede amonyak vardir sorsaydin ya.Alerjin yoktur zaten gecer o yakinda.

fraise
1

mobil görünümden çık