Merhaba
başlangıç derecesinde c#(formla ilgili başlangıç seviyesinde bile sayılmayabilirim) ve 0 derece SQL bilgim var.3-4 aya benden istenen orta düzey bi masaüstü programını yapabilecek duruma gelmem için önce ne yapmam lazım?C# da formla ilgili uygulamalar yapıp formu iyi öğrenme işiyle mi uğraşıyım yoksa biraz da sql öğren mi dersiniz?



 

bence C ve SQL nedir sorularını sor kendine. Formu iyi öğrenmek ne demek ben onu anlamadım.

Bir veritabanına başvuracağın vakit gereklidir SQL hatta bir veritabanına başvuracağın zaman gerekli bile değildir kimi zaman. Değişik veri depolama yöntemlerimiz var ama SQL şarttır.

Dr. Kissingher

Bence önce C# bir kaç veritabanı içermeyen uygulama sonrasında ufak ufak SQL 'e de giriş yaparsın. Beraber götürürsün.

hatali sifre

daa çok masaüstü uygulaması yapmak istiyorum onu. yazmamışım
Dr. Kissingher
formu iyi öğrenmekten kastım iyi bi görsel tasarım.program yazdığımda windows hesap makinesi tarzı bi görüntüsü olmaması için sordum.WPS silverlight vs. o evrelere ne zaman geçmeliyim tarzı bi soru.sen ne dersin?
formda bişey yok ki sen consol öğren form sadece objelerin kullanımıdır mı diyorsun.yoksa önemli olan algoritmadır zaten sen form konsol siktiret tarzı bişey mi?hangisi

amusan

hatali sifre
ewt dediğin gibi olabilir

amusan

Form değil onun teknik adı, arayüzdür. Interface. Arayüzü tasarımı yazılımcıyı direkt ilgilendiren bir konu değildir.

Dr. Kissingher

Türkiyede işler böyle hem yazılımı arayüz kısmını tasarlayabilecek durumda olmanız gerek diyen hocalarım var ünide ondan öyle bi kaygım var.sen sektördeysen daha iyi bilirsin.dediğin gibi mi şuan durum?

amusan
1

mobil görünümden çık