bu özellik işinden fazla anlamam ama bildiklerimi yazayım

MS Windows 7 Home Basic 64 sp1
intel core i5 2450M CPU @ 2.50 GHz, 4 gb ram intel HD graphics family

ccleaner deki yazan özellikleri yazdım.

açılmayan oyunlar mesela tekken gibi öyle fazla özellik istemeyen bi oyun açılmıyor.eski bilgisayarım ki 128 ekran kartı 512 ram i vardı pentium 4 tü falan onda açılırdı yani bunda açılması lazım ama birşeyler eksik anladığım kadarıyla.red alert da açılmıyor.

ne yapmalıyım?

 

uyumluluk sorunu olabilir. işletim sistemi 64bit olduğu için 32bit programlar sorun çıkarır. oyunun .exe dosyasına sağ tıklayıp özellikler/uyumluluk/ bu programın çalışacağı uyumluluk modu :win xp ve aşağıdan bu programı yönetici olarak çalıştır ı işaretleyip ok deyin tekrar deneyin.

olmazsa oyunu kaldırıp baştan kurarken setup.exe sine aynı işlemi uygulayın.

geldiler

uyumluluk modunu win 7 yaptım(pc win 7). ama bu programı yönetici olarak çalıştır kısmı tıklanamıyor.o yüzden tıklayamadım.yine çalışmadı.

bir de tekken kurulum gerektirmiyor tıklayıp açıyordum oyunu.

error522

win7 yapmayın. sizin işletim sisteminiz zaten win7. amaç daha önce sorunsuz çalıştığı windowsu seçmek. siz ona "bu win xp ile çalışıyordu, onun ayarlarıyla dene" diyeceksiniz. orda winxp sp1-2-3 seçenekleriyle deneyin.

geldiler

gene olmadı.bi arkadaşım ekran kartını güncelle demişti ondan olabilir mi?

error522

ekran kartı var yaw şimdi güncelleyim dedim en güncel hali şu anda pc de yüklü anlamına gelen bi yazı çıktı.böyle bişeydi yani

error522
1

mobil görünümden çık