uzun zaman sonra rpg türü oyunlara sardım, ama oyunu pek anlayamadım.

başlangıçta nord olan elemanı seçtim. daha sonra skill listesinden hiç bir şey anlayamadım. hangisi nasıl seçiliyor, alt tarafta seçim için bir tuşa basın gibisinden şeyler yok. ırk'lara göre skill'ler otomatik mi seçiliyor?

mesela bir yazıda okudum. yazan kişi hem kılıçlı, oklu, büyücülü bir eleman yaratmış. gerçekten hiç bir şey anlayamadım oyundan.

oraya git, onu bul bunu öldür gibi şeyler var da başlangıç beni soğuttu oyundan anlyamadığım için. yardım bekliyorum...

 

peki mesela oyunda bir köyün içine girdim, birinin evine dalayım dedim, evden bi kaç eşya çaldım köy peşime takıldı. ortalıktan kaybolduktan sonra o köye gittiğimde yine peşime mi takılcaklar yoksa kıyafet falan mı değiştirmem gerek?

+ köylüler saldırınca bir kaç tanesini öldürdüm.

eternal_soul

skill'ler kullandıkça artıyor, ırkların tek avantajı oyun başında bazı skill'lere +5 skill vermesi ( kediysen stealth 15 değil 20 ). bir de racial ability var, mesela nord'a soğuk koymuyo ( +15 resist ) gibi.

bu yüzden, nasıl bir karakter olmak istiyorsan, o hareketleri yapıyrsun. level alınca da 1 stat 1 skill point - istediğin skill'in ağacından - gerçi oyunda yıldız - - veriyorsun.

basit baya aslında. ne olmak istiyorsan, onu yap.

- köylüler için, adamlar sana saldırdığında çekili olan silahını beline koy ve adamlarla konuş. hapis yat ya da rüşvet ver. bi daha da stealth olmadan vs çalma. hadin iyi oyunlar.

repins
1

mobil görünümden çık