beyler az once bi kedi gozumun onunde bi guvercini yakalayip bogazladi. o an elime gecen bi olta kamisiyla kediye iki uc darbeyle kusu agzindan aldim. boynunun alt kismindan agir yaralamis hareket ederken ic organlari disari cikiyor. bir mendili yanlamasina koparmadan yaklasik 1 metre uzunluga getirerek kesip yarayi guzelce kapattim. kus su an yasiyor hareket ediyo. bi kutunun icine koydum ama yarasi cok agir. kedi baya bi surukledi o halde. sabah ilk is belediyeye gotureyim diyorum ama su an kaldigim yer köy yeri. bi akil verin bana sabaha kadar bu hayvani canli tutmak lazim. onune su ve islatilmis yumusak ekmek koydum. burda veteriner oldugunu sanmiyorum ama cok yakinda belediye binasi var.




 

kediler akrep bocek fare kus gibi hayvanlari falan eziye ederek oynarak öldürüyorlar haci halis. o kusu da yemezdi oldurup birakirdi hic mi belgesel izlemiyorsunuz

maresalx

iyi kediyi hırpalamamışsın. kanı falan durduysa iyi. ıslak ekmeği bilmiyorum hani ağzına koysan azıcık boğazından geçerken sorun olmasın diye. ama su ver ağzına biraz susuz kalmasın, o içemez heralde.

bir de iç organları çıkacak kadar nasıl yara aldı, kedinin dişi ince hani şiş batırmış gibi olurdu yarası.

cominghomeagain

abi sadece hareket ederken ic organlari gorunuyor. su an boydan boya temiz yaklasik 1 metre uzunlugunda 8 cm genislignde up uzun bi mendille sarili. sabahi cikarsin belediyeye goturucem ama orda da bakan pansuman yapan biri cikar mi acaba

maresalx

belediye bakmazsa bir eczaneye sor ne yapsam diye, yardımcı olurlar. en azından pansuman için birşeyler alır kendin yaparsın.

cominghomeagain

köy yerinde hayvanlardan anlayan birisi vardır muhakkak. çok dert ettiysen, araban varsa atla bir veterinerin kapısına dayan. içorganları çıkacak kadar yaralıysa dikiş lazımdır.

LORDS

@LORDS doğru demiş sabaha çıkmazsa üzülürsün yazık kurtarmışsın o kadar. veterinere ulaşamasan da bir bilen vardır mutlaka köy yerinde.

cominghomeagain

arabam yok dostlar ama sabah once eczane sonra belediye gidip once bi konusucam sonra kusu goturucem sabahi gorebilirsek :(

maresalx

kendini guvercin yerine koy beetlejuice

maresalx

hayvan ölmesin diye hafifçe vurmuştur kedinin ağzına heralde. zaten kedi onu yemezdi büyük ihtimal oynayıp bırakıyor.

ama olay sadece "o anda mazlumun yanında olayım" durumu değilse kediye köpeğe de bi tas su koyuyosundur zaten. hepsi mazlum hayvanların neticede. bugün güvercini kurtaran yarın köpeğin kıstırdığı kediyi de kurtarır böyle bu işler. çok da güzel işler, hepimizin yapması gerektiği bizim için küçük ama hayvanlara karşı atılan büyük adımlar:)

cominghomeagain

ya bırakın hayvanlar hayvanlıklarını yaşasın. ne gerek var elleşmeye. kedi dediğin tabii ki avlanacak. çok abartıyorsunuz bazen. kuşun da boynunu kırıverin yazıktır bee can çekişio resmen. vay arkidiş bi şeye de müdahale etmeseniz öleceksiniz yani.

mercyrium

sabaha çıkabileceğini zannetmiyorum, muhtemelen ölmüştür. öldü mü?

gebere jackson

haberler iyi. kus yasiyor. sabaha kadar kutusunun icinde dun gece yaptigim sargiyi cikartmis. belediyeye goturup pansumanini da yaptirdim. biraz daha zaman gectikten sonra evin catisina birakacagim. gogsunde agir yara olmasina ragmen guvercini hayatta tutabildik. o orospu cocugu kediye ben her gun yemek artiklarini tavuk balik vs. veriyorum dun bi anda kusu bogazlayinca ister istemez ayirmak icin mudahale ettim. kusu agir yaralamasina ragmen durumu iyi. gecmis olsun diyelim

maresalx

Yine de müşahade altında tut sen kuşu :) Bi merhem falan bi şey alsaydın güzel bi şeylerle besle. Geçmiş olsun.

LORDS
1

mobil görünümden çık