bir iki haftalığına yazlığa gideceğim, internet yok. o yüzden gitmeden şöyle bi on tane falan film stoklayıp gitmek istiyorum, var mıdır tavsiyeniz? vakit geçirmelik derken sadece komedi falan değil tabii, izlerken sıkılmayacağım tarzdan.




 

21 jump street güzel filmdir. komedi filmi ama iyi alıp götürüyor ben çok eğlendim izlerken.analyze this ve that fena olmayan çerezlik filmler. kick-ass olabilir. ayrıca drive'ı da tavsiye ederim.

dogyman

maalesef hepsini izledim, çok popüler filmlerden ziyade hafif kıyıda köşede kalmış ama güzel dediğiniz filmler olursa çok tatlı olur.

diyarbakir karpuzu

Butch Cassidy and the Sundance Kid
www.imdb.com

gayet eğlenceli bir film tek solukta izletiyor kendisini.

low-life

the girl next door
rock star

barky

taare zameen par

ontheroad

ben olsam ayrı ayrı filmler bulup indireceğime izlemediğim seri filmlere dalardım.

örneğin alien, star wars, godfather, bourne, terminator vs. ünlü film serilerinden bir türlü izleme fırsatı bulamadığınız varsa onlara dalın.

yok hepsini izlemişseniz çok izlemek istediğiniz bir dizinin sezonlarının edinin. böyle uzun soluklu tatillerde en mantıklısı bu bence.

mr rosebud

taken

bira sisesi kapagi

warrior olabilir belki, 24 hour party people, rise of the foot soldier, rango çok güzel bir animasyondur, animal kingdom olabilir. hani gene bunlar popüler ama izlemediysen iyi vakit geçirtebilir sana.

dogyman

izlemediysen sherlock (dizi olan) izle.

ontheroad

seri fikri mantıklı geldi. bourne'u izlemedim tavsiye eder misiniz? bir de var mı başka önerebileceğiniz seri?

sherlock da ne zamandır aklımdaydı onu da hatırladığım iyi oldu. hemen ek soru: sherlock'un bir kaç bölümünü izledim, arkadaşım onu sevdiysen mentalist de seversin dedi. doğru mu acep bu?

diyarbakir karpuzu

batman begins
the dark knight
the dark knight rises

wayne

bourne serisinden iğrenmiştim ben

barky

- ejderha dövmeli kız 3lemesi
- ejderha dövmeli kız us versiyonu

condom kurşunu

limit yok
tanrıkent

hurma
1

mobil görünümden çık