selam mösyöler
arkadasın evindeyim iphone u wifi a baglayamıyoz diye sifreleme sistemini değiştireyim dedim, içine ettim.

sistemi anlatayım

bir kablonet modem ona baglı bir switch ve o switche baglı tp link wireless modem. ben sifrelemeyi değiştireyim derken windowsta network sharing centera girip ordan modemin ozelliklerine girdim oradan da sifreleme ayarlarının oldugu kısımdan farklı bir model seçip şifreyi yazıp onayladım net gitti. ondan sonra modemi goremediğim için gidip reset attım modeme ve su halde kaldık.

bir wifi bulunuyor, modemin ismiyle fakat bizim koydugumuz isim ile değil model ismi geldi yerine. modeme baglanıyor fakat ayar kayar istiyor. ne yaparızda kurtarırız tekrar eririştiririz nete. arkadas ağzıma sıççk yardım edin

 

Modeme reset, içerisinde gömülü bulunan kullanıcı adı ve şifreyi silmiş olmalı. Bunun için öncelikle (şayet bir program olarak yönetim paneli kurulu değilse) modemin marka modelini yazarak yanına "control panel ip" gibisinden bir google aramasıyla modemin yönetim arayüzüne hangi adresten gireceğinizi öğrenin. (zoom için 10.0.0.2, airties için 192.168.2.1 gibi değişiyor) Modemin yönetim paneline girdikten sonra da kablolu yayın için verilmiş olan kullanıcı adını ve şifreyi modeme girmelisiniz.
Modem interneti aldıktan sonra access pointe sorunsuz olarak aktarım yapacaktır. Bundan sonra da access pointin yçnetim panelinden yeni bir wireless şifresi belirlemelisiniz.
Kolay gelsin şimdiden.
neden apple ürünü kullanmamalıyız sorusuna verilecek binlerce cevaptan bir tanesi de bu. Uyumsuz antipatik cihazlar...

inshroud

bir daha o yaptigin islemi yap, baglanti tipini degistir, baska bir baglanti tipi sec.

lutah

simdi modeme yeni bir isim ve sifre atadım fakat isp kullacı adı ve sifresi yok. dec sıctık.

jack n brooks
1

mobil görünümden çık