sanalpazarda bir dünya s3 var. 1200tl civarında dolaşıyor. hemen hemen hepsi pasaport kayıtlı olduğunu ve orjinal olduğunu söylüyor.

yurtdışı çıkışlı da olsa bu kadar ucuz olması garibime gitti. var mı bir dümen sizce. satıcıların profilleri de pek iyi ne hikmetse. ama ucuz etin yahnisi misali burnuma pis kokular geldi. ben almaktan vazgeçtim ama arkadaşı vazgeçiremiyorum.

bir kaç örnek :

www.sanalpazar.com

www.sanalpazar.com

 

maerika fiyatı 1080 lira ona göre siz düşünün

seyyar satıcı

Orijinal olmasında sorun olacağını sanmam da, pasaport kayıtlı geyiğine inanmak güç. 3 gün sonra patlarsa birini bulabileceğinizi sanmam. 100 lira daha bayılırsınız. Bir de garantiyi kimin sağladığı önemli. Samsung Türkiye bakmaz onlara.

Bunlar sorun değilse alınabilir.

ahmetcan44

ucuz değil ki. 300 liraya mı satıyor sanki. çok istiyorsanız galaxy nexus almak için avea'a 3.5 milyar bayılabilirsiniz, ben gider yurtdışından getirtilme, pasaport kayıtlı, samsung türkiye garantisiz halde 850 liraya aldım ama. yemişim garantisini zaten bi garanti 2000 lira mı eder. distribütör firma garantili oluyor o telefonlar genelde hem o kadar da kötü değil. pasaport kaydı dediğin de 100 lira. hâlâ 2000 liralık bi' fark göremiyorum.
telefonların yurtdışı fiyatı bu, ucuz etin yahnisi demek gülünç

hjarteblod

@hjarteblod

çok araştırmıştım bu kadar ucunuzu göremedim gerçekten en ucuzu 1500 falandı. o yüzden garibime gitti.

canseven

pasaport 6 ay sonra patlar, demedi demeyin.

beholderrulez

satıldığı şehir şırnak yazıyor. hmmmm !!

ground

@ground, normaldir. Arap ülkelerinden kaçak olarak getiriyorlardır.

ahmetcan44

dgfdsg evet şırnak'ta çakma galaxy s3 üretiyorlar. pvc fabrikası var orda, özel bi bölümünde basıyolar kalbıı galaxy s3, iphone falan çıkıyor. onlar ne hınzır onlaaarr.. sdjıfsıohsdf

hjarteblod
1

mobil görünümden çık