önümüzdeki 2 hafta için bir tahmini olan var mı? artar mı? € bozdurup $ almak istiyorum. kısa zamanım var, en uygun anı kollamak istiyorum ancak hiç de anlamıyorum bu işlerden...




 

euro'nun istikrarlı düşüşü durdu duracak gibi. bu avrupa merkez bankası bi ataklar peşinde. bu süper mario lakaplı başkanları "ne gerekiyorsa yapın" dedi, geemileri yaktı. yıllar sonra ilk defa 2.02 tl civarına düştü euro, çok mutluyum, ki bu düşüş devam ederse (keşke etse) bir ay içinde euro'yu 1.990 civarında görebileceğiz. fakat dediğim gibi mario başta olmak üzere tüm avrupa ekonomisi euro'nun değerini arttırmak için canla başla çalışıyor.

deckard

@love: m,ktar ne ki, çok mu büyük? parite 2 haftada 1.2370'ten max gidebileceği yer 1.26'ya çıksa fark %1.8 yapar.

@deckard: eurtl 2.02 değil 2.20'ye geldi? yıllar değil 14 ay sonra ilk defa? 1.99'a daha çook yol var? mario başta olmak üzere tüm avrupa ekonomisinin pariteyle en ufak bir ilgisi yok? adamlar ispanya tahvillerini kurtarmaya çalışıyor. paritedeki yükselişi hiç işlerine gelmez; amaç ihracatı arttırmak. ancak tahvilleri kurtarırlarsa, istemedikleri şekilde parite yükselir. ama bu nispeten kabul edebilecekleri bir kötü yan etki.

507

@507 yaklaşık 700-800 civarı, ama hepsini çevirir miyim bilmiyorum... biraz daha bekleyeyim bari...

loveinaflipbook
1

mobil görünümden çık