şimdi ahali özene bezene sırf film izlemek için aldığım lakin ki toplamda 10 film bile izleyemedeğim 22'' lcd monitörüm var. şöyle ki normal çalışırken birden ekran süt beyaz oluyor ve aç kapa yapmama rağmen düzelmiyor. öyle 1-2 gün bekledikten sonra tekrar normale dönüyor ve tekrar aynı durum yaşanıyor. bir kaç bu işlerden anlayana sorduğuma göre filmi yanmış yani hakkın rahmetine kavuşmuş minvalinde şeyler söylediler evlat acısı gibi koydu. var mıdır bunun bi çözümü yoksa dedikleri gibi çöpe mi atıcaz güzelim ekranı ya?

not: ekran 2 sene önce alınmasında rağmen faal olarak en fazla 6 ay kullanılmıştır. dolayısıyla garantisi bittiği için servis olayı yalan oldu yani.


 

bence senin ekran kartı sürücün sorunlu. sen ekrankartı markasına bakıp güncel sürücüyü kur. monitör öyle bembeyaz olmaz.

mtrsykl

farklı pc'lerde de denedim yok aynı şey oluyor. hadi benim ekran kartı sürücüm sorunlu kuzenim yeni sıfır pc aldı onda da aynısı oldu. ekran kartından olduğunu düşünmüyorum.

pomaklar

vur hacı 2 kere düzelir.

yatagants

monitör öyle bembeyaz olur, video kartı yada panel arızalı, muhtemelen panel. çöp maalesef. panel değişimi biraz pahalı oluyor.

vincenzo

cidden mi ya? vay arkadaş ya :( peki var mıdır böyle uygun bi şekilde yapan yerler? daha hayrını göremeden çöpe atmak çok zoruma gidiyor lan :\

pomaklar
1

mobil görünümden çık